Babské tipy pre krásne vlasy

Táto diskusia patrí k článku: Babské tipy pre krásne vlasy
Babské tipy pre krásne vlasy

Krásna plná hriva, ktorá by po nej netúžila? Aj keď nie všetkým nám príroda nadelila krásne a husté vlasy, starať sa o ne môžeme rovnako. A netreba na to ani drahé prípravky. Opýtali sme sa vás na vaše osvedčené domáce recepty. Nechajte sa inšpirovať.

alexina

ja som uz nejaka taka skepticka ked ide o babske rady. radsej si kupim nieco poriadne, kde si viem aj overit napriklad na recenziach, ci a ako to funguje.

NatalkaBS

Keby aspoň polovica zo všetkých tých babských rád na čokoľvek fungovala, tak by to bolo fajn :D Ale čo už som poskúšala kadečoho a väčšinou teda nebol výsledok podľa očakávania.

zdencha598

ono nejake specialne recepty na toto fakt nie su, ja pouzivam uplne obycajny najlacnejsi brezovy sampon a sem tam si dam masku na vlasy a mam ich leskle, huste a zdrave. nechvalim sa, ale tak to proste je, staci, ze sa clovek zdravo stravuje a celkovo tak nejak o seba dba, vidim to aj na kamoskach fajciarkach, ako nebudem klamat, maju fakt dost zle vlasy podla mna a samy si to uvedomuju velmi dobre. cize zivotny styl sa jednoznacne odrazi aj na tomto.

SIsulienkA01

Krásne a dlhé vlasy. Nie je to až také nesplniteľné. Pre mňa to znamenalo - žiadne žehlenie, fénovanie alebo kulmovanie, používanie len prírodnej kozmetiky a udržiavať zdravú pokožku hlavy. Jem veľa vitamínov a užívam vital proteins. Prešlo rok a pol a ja mam svoje dlhé vlasy.

vveronicka

zalezi aky je problem s vlasmi, mala som suche, take dost poskodene, ale mne velmi pomohol arganovy olej a ten je vraj aj na podporu rastu vlasov :)

sumienkaaa

kedysi som tiez tych babskych receptov co to poskusala, no nepamatam si, ze by nieco zabralo tak, ako som ockavala, takze som s tym po case aj prestala, kedze to nemalo ziadny vyznam

susana33

no to aj ja a nie len pri vlasoch, ale aj pri inych problemoch som skusala kadejake taketo rady a skor sa to stretlo s neuspechom.

dzulili

// to ani mne nie, dokonca co som nejake veci skusala, tak mi to este horsie spravila. ja som verna proste vlasovej kozmetike, co kupujem u mojej kadernicky, co aj ona pouziva na vlasy a to je mi najlepsie.