mne pomohol kolagen, aj ked som ho zacala uzivat za inym ucelom, ale mal dobry vplyv aj na vlasy :)
Babské tipy pre krásne vlasy
Základ je proste zdravá, vyvážená strava. :) Ďalšia vec, že alkohol a cigarety rozhodne vlasom neprospievajú.
Krásna a zdravá hriva je snom mnohých z nás, a aj keď nie všetci sme nadelení prirodzene bohatými vlasmi, existujú jednoduché a účinné spôsoby, ako sa o ne starať priamo z pohodlia domova. Nie je potrebné investovať do drahých prípravkov. Spýtali sme sa vás na vaše osvedčené domáce recepty a tu sú niektoré z najobľúbenejších:
Kokosový olejový zábal: Aplikujte teplý kokosový olej na vlasy a nechajte pôsobiť aspoň hodinu pred umytím. Tento prírodný hydratačný prostriedok pomáha obnoviť lesk a vlhkosť vlasov.
Vaječný maska: Zmiešajte vajíčko s medom a olivovým olejom a aplikujte na vlasy. Nechajte pôsobiť 30 minút a potom dôkladne umyte. Táto maska poskytuje vlasy s potrebnými bielkovinami a hydratáciou.
Avokádová maska: Zmiešajte zrelé avokádo s banánom a olejom z mandľových orechov. Táto maska je bohatá na vitamíny a minerály, ktoré posilňujú vlasy a dodávajú im lesk.
Pre viac takýchto tipov a ďalších prírodných riešení pre vaše vlasy, navštívte exc-beauty.com . Nájdete tam široký výber produktov a informácií, ako efektívne starostlivo o vaše vlasy doma.
ja som uz nejaka taka skepticka ked ide o babske rady. radsej si kupim nieco poriadne, kde si viem aj overit napriklad na recenziach, ci a ako to funguje.
NATALKABS
Keby to tak bolo, kedysi možno to išlo, len veľa vecí sa pomenilo.
Keby aspoň polovica zo všetkých tých babských rád na čokoľvek fungovala, tak by to bolo fajn :D Ale čo už som poskúšala kadečoho a väčšinou teda nebol výsledok podľa očakávania.
ono nejake specialne recepty na toto fakt nie su, ja pouzivam uplne obycajny najlacnejsi brezovy sampon a sem tam si dam masku na vlasy a mam ich leskle, huste a zdrave. nechvalim sa, ale tak to proste je, staci, ze sa clovek zdravo stravuje a celkovo tak nejak o seba dba, vidim to aj na kamoskach fajciarkach, ako nebudem klamat, maju fakt dost zle vlasy podla mna a samy si to uvedomuju velmi dobre. cize zivotny styl sa jednoznacne odrazi aj na tomto.
Krásne a dlhé vlasy. Nie je to až také nesplniteľné. Pre mňa to znamenalo - žiadne žehlenie, fénovanie alebo kulmovanie, používanie len prírodnej kozmetiky a udržiavať zdravú pokožku hlavy. Jem veľa vitamínov a užívam vital proteins. Prešlo rok a pol a ja mam svoje dlhé vlasy.
zalezi aky je problem s vlasmi, mala som suche, take dost poskodene, ale mne velmi pomohol arganovy olej a ten je vraj aj na podporu rastu vlasov :)
kedysi som tiez tych babskych receptov co to poskusala, no nepamatam si, ze by nieco zabralo tak, ako som ockavala, takze som s tym po case aj prestala, kedze to nemalo ziadny vyznam
Krásna plná hriva, ktorá by po nej netúžila? Aj keď nie všetkým nám príroda nadelila krásne a husté vlasy, starať sa o ne môžeme rovnako. A netreba na to ani drahé prípravky. Opýtali sme sa vás na vaše osvedčené domáce recepty. Nechajte sa inšpirovať.