Babské tipy pre krásne vlasy

Táto diskusia patrí k článku: Babské tipy pre krásne vlasy
Babské tipy pre krásne vlasy

Krásna plná hriva, ktorá by po nej netúžila? Aj keď nie všetkým nám príroda nadelila krásne a husté vlasy, starať sa o ne môžeme rovnako. A netreba na to ani drahé prípravky. Opýtali sme sa vás na vaše osvedčené domáce recepty. Nechajte sa inšpirovať.

susana33

no to aj ja a nie len pri vlasoch, ale aj pri inych problemoch som skusala kadejake taketo rady a skor sa to stretlo s neuspechom.

dzulili

// to ani mne nie, dokonca co som nejake veci skusala, tak mi to este horsie spravila. ja som verna proste vlasovej kozmetike, co kupujem u mojej kadernicky, co aj ona pouziva na vlasy a to je mi najlepsie.

leusa009

ak si nechces znicit tie svoje tak byt tebou zvazujem clip in metodu ... trebars clipinhair to robi naozaj super

Glam

vsetko som vyskusala a huste vlasy nikde ... co s tym ? ... baby nezvazovali ste niektora zahutenie ? ja som to uz pozerala a dost v tom tapam hlavne vo vybere metody a vlasov ... nechcem si znicit tie svoje

fitrisan

Zinok, zinok, zinok,... veľa zinku, suché vlasy treba mastiť indulonou a naopak na mastné s lupinami treba použiť konkrétny šampón :)) www.inazena.sk

didka206

ja používam Revalid a nemám problém ani s vypadávaním ani sa nelámu... väčšinou objednávam cez internet kde je vždy všetko lacnejšie :)) teraz som objednávala cez -odkaz odstránený- :) vyšlo lacnejšie

ViolettaEll

Vyskúšajte mydloteku u tri lili ci sa Vám tam nezapáči nejaký šampón, mne pomohol hedvábne bylinky, vlasy mám kučeravé konkrétne typ 3A, možno ste si vyberali nesprávny pomer olejov a byliniek.