Ako dokonale vyhladiť vrásky?

Táto diskusia patrí k článku: Ako dokonale vyhladiť vrásky?
Ako dokonale vyhladiť vrásky?

Ako sa hovorí, jediná spravodlivosť na svete je starnutie. Starne každý z nás a nikto sa tomu nevyhne. A ruku na srdce dámy, reči o tom, že s vekom múdrieme a naberáme viac životných skúseností, nám pri pohľade do zrkadla, v ktorom s pribúdajúcimi rokmi vidíme stále viac vrások, nijako nepomôžu.

fialka5

dokonale vyhladit vrásky nedokáže žiadny krém,takže hydratácia,ok ale neverím žiadnym drahým krémikom,invazívne spôsoby...no mozno na istý čas pomôžu ale je to vec ochoty kolko chce kto do toho investovať,ja som sa rozhodla,že pojdem inou cestou,mám 50 ,základná starostlivost o zrelú plet,ale nič viac,proti prírode moc toho nezmožem,ale to co by som investovala do nejakých drahých krémov a zákrokov mienim využit na cestovanie,spoznávanie krásnych miest,užit si dovolenku,mať pokoj v duši a uvedomit si že nie kazdému bolo dopriate dožit sa vôbec nejakých vrások.Vrásky sú to posledné co by sme mali riešiť,budme zdravé milé dámy!

marketaaa

Súhlasím, kozmetika vie síce pomôcť pri prevencii, ale keď sa už objavia hlbšie vrásky, nie vždy stačí. Sama som vyskúšala snáď všetko možné – drahé aj lacné, prírodné aj klasické krémy – ale výsledky boli obmedzené. Nakoniec mi pomohla návšteva kliniky, kde sa o to poriadne postarali. Ak hľadáš niečo na starostlivosť o pleť, možno ťa zaujmú aj tipy a recenzie na čistiace pomôcky, mrkni www.arecenze.cz.

Nirak

Ak hľadáte účinný spôsob na vyhladenie vrások, odporúčam vyskúšať online hodiny tvárovej jógy, napríklad - www.faceyogaskatkou.sk . Nepotrebujete žiadne invazívne zákroky, drahé kozmetické procedúry či značkové kozmetické prípravky - stačí trocha času, trpezlivosti a odhodlania :).

adkanov1

vrásky mam hlavne na čele a v okolí očí, vyskúšala som kupiť www.byfemme.cz, počula som na ne samú chválu a musím iba súhlasiť, napnutá pleť už po prvom použití,

bronicka

... ono niekedy ale ta kozmetika nestaci... hlavne ked uz su tie vrasky hlbsie a vyraznejsie, tak to kozmetika, moze byt akakolvek dobra, ale vrasok nezbavi... takuto kozmetiku je dobre pouzivat v ramci nejakej prevencie, ale na riesenie uz existujuceho problemu s vyraznymi vraskami nestaci... pisem z vlastnej skusenosti, poskusala som ozaj kadeco... aj drahsie aj lacnejsie aj prirodne aj neviem ake vselijake mozne... co sa mi ale osvedcilo, tak bolo to, ked som isla na kliniku a tam mi to dali na poriadok... kvetulaaa ty si sa pytala na nejake odporucanie, tak za seba by som ti poradila pozriet si Spinn... odtial som si odniesla dobre skusenosti...