klasicka indulona je podla mna naj ;)
Suché ruky
ja mavam priserne suche ruky po umyvani riadu alebo ked sa vratim z vonku ... teraz mam na ne z notina taky sikovny nuxe reve kremik a su zivsie take plnsie a nemam z nich pocit ze su chore suche
na suche ruky s atopickym ekzemom, ktore svrbia je uplne najlepsou pomocou protopan mliecko ... ja nan nedam dopustit ... dokonca aj zimu zvlada s prehladom
ja si ruky udrziavam vo forme s rosemont- om a ich levandulovym alebo nechtikovym miesanym kremom strasne dobre mi robi aj ked som atopik a na rukach je ten ekzem asi najsilnejsi
ja mávam na rukách pravidelne od konca septembra až po apríl možno aj máj neskutočne suchú pokožku úplne všade a na rukách sa mi medzi prstami objavujú fľaky atopického ekzému a neskutočne to svrbí a okrem protopan-u takého mliečka nezaberá nič a to ani zmena stravy či vylúčenie citrusových nápojov
v zime mávam permanentne suché a popraskané ruky. Minule som vyskúšala synov bepanthen care a perfektne mi ruky premastil a zahojil.
Počasie sa zahráva nielen s vonkajšou prírodou, ale aj s našou pokožkou. Najčastejším prejavom je suchá koža na rukách. Ako tomu prechádzať?