Ako prestať fajčiť?

Táto diskusia patrí k článku: Ako prestať fajčiť?
Ako prestať fajčiť?

Čo robiť, keď sa rozhodnete zbaviť tohto zlozvyku? V prvom rade je potrebné znížiť denné dávky prijímaného nikotínu, zmeniť jedálniček a pravidelne cvičiť...no úplne najdôležitejšie je mať motiváciu a skutočne chcieť zavesiť fajčenie na klinec.

Tomaas 12345

ahjajjaj :

Postupne sa lahsie vysadzuje ako to vysadiť to zo dna na den. Pre telo je to šok ak sa to vysadí zo dna na den, a takto to máš so všetkými návykovými látkami.

ahjajjaj

mám známeho, ktorý mal problémy s močením a zistili mu nádor na močovom mechúri. Je to tiež z fajčenia. Keď mu oznámili diagnózu, povedala mu lekárka, nech si ide jednu poslednú zapáliť a potom budú v rozhovore pokračovať. Ešte si naposledy zapálil, čakala ho operácia a výsledky z histológie dopadli katastrofálne.

Betka132

Mne sa podarilo prestat fajcit s liekom Champix. Sposobuje, ze vam ciga postupne prestane chutit a nakoniec sa vam zhnusi. Moze to ale trvat tyzdne. Nebudete mat abstaky. Velmi dobry liek. Predtym som to skusala s nikotinovymi naplastami, elektronickou cigaretou ale bez uspechu. Je na recept.

stuart999

ano, aj mne a najlepšie je ist niekam do obchodu a nechat si poradit.Ja som takto kupoval el.cigaretu vo vapriu v Trnave

Smile_girl

mne v tom pomohla elektronicka cigareta, ktora je ovela zdravšia a lacnejšia ako tabakove cigarety. A hlavne postupnym znižovanim davky pomaly prestanete fajčit, takže za seba doporučujem

stankila

lahko sa to hovori ale tazsie sa to aj praktizuje.. obdivujem ludi, ktory fajcili a prestali!.. no vacsinou poznam takych, ktory prestali kvoli tomu, ze sa im zhorsil zdravotny stav..