v kokych rokoch sa moze ist ku gynekologicke,bez toho,aby to rodicia vedeli.....a este kedy mi moze urobit antikoncepciu tiez bez toho aby to vedeli
sex-gynekolog
Stesy mozu byt vela pricin ze nemozes dosiahnut vrchol.Ak ti na tom zalezi zajdi k svojmu lekarovy.On urcite spolu s tebou na to pride.A nejde o pocet kolkych si mala ale co pri tom citis a tak...
to:beba. ako nic proti ale pockat zo sexom do 20? preco to vsetci udavate na nejaky urcity cas..myslim ze kazdy by mal zacat zo sexom vtedy ked sa na to citi..u kazdeho je to individualne.. a aj ta antikoncepcia..ma 16? no a co.. su tu aj nizkohormonalne tabletky...urcite aj antikoncepcia ma svoje pre a proti..ale to predasa vsetko A urcite je lepsie brat HAK ako ostat tehotna..to je moj nazor.. sto ludi sto chuti...pa
ku gynekológovi či gynekologičke možeš ísť hocikedy bez toho, aby to rodičia vedeli. Je len na ňom, či ti antikoncepciu predpíše alebo nie. A potom, ak ti ju predpíše, je len na tebe, či to povieš rodičom sama alebo na to časom prídu. To isté sa stalo aj mne. Držím palce!
ja som čitala v časaku že od 15 možeš ist ku gyneologovi sama
vie mi niekto povedat;co je zle;ked som mala uz 4 sex.partnerov a ani raz orgazmus