som v tom SAMA

Príspevok v téme: som v tom SAMA
luCY_4

možno si pomyslite že tu prispevok píše male decko,nakoľko mam 16 rokov,ale proste potrebujem sa vyrozpravať prosím...

ide o to že som v poslednej dobe stratila veľa priatelov,aj tym že mam novu školu a každy mame iny život,tak to býva,,no citim sa strašne sama,večsinou byvam doma lebo nemam ist s kym von :( čo ma strasne mrzi,pretože som v kolektive oblubeny clovek( z reakcii druhych) a som spolocensky zalozena,zakladam si aj na nazoroch druhych...

no je tu ešte aj druha stranka mojeho ja,kedy chcem byt sama,,a nechcem nikoho vidiet, a mam strach co si budu o mne ostatni myslieť ( neviemm ci to nie je ešte nejake doznievanie toho co som zazila v detstve,nakolko moj otec tyral moju mamu, a ja som videla vsetko ,,ako ju mlatil...aj napriek tomu je moja mamina najlepsi clovek a dostala sa z toho,teraz zijeme v celkom dobrej situacii aj ked finančne nie sme na tom najlepsie,,,čo sa prejavuje aj v tom že nie vždy si možem dovolit ist tam kde kamarati a tak Ďalej,,,

mam pocit že všetkych stracam,že nikto nevie aka v skutočnosti som...som sama ,,sama doma

riva

skus chodit na nejake kruzky ,vytvarny ,ci umelecky ,mozno na anglictinu tam mozno najdes nejake kamaratky.To bude este vela krat v zivote ze kamaratky sa vyemnia odidu.Ale najlepsie kamaratstva ta este len cakaju ,take na cely zivot.Ono to zacne tak po 18 ke .Do vtedy sa venuj nejakej zaujmovej cinnosti, alebo sportu tam stretnes vela zaujmavych ludi, a mozno pojdu s tebou aj von