Zaludocne problemy

Príspevok v téme: Zaludocne problemy
erica

Mam 25r.a zhruba dva mesiace mam mierne zaludocne problemy.Po kazdom jedle sa mi je velmi tazko, akoby som mala kamen v zaludku a takmer vobec nepocitujem hlad a stratila som chut na sladke.V ustach mam neustale chut kovu.Akoby som cmulala hlinikovu lyzicku.Zacali mi dost vypadavat vlasy.Moze to by nedostatkom nejakeho vitaminu, napr .zinku? Alebo je toto vsetko skutocne spojene s traviacimi tazkostami???Mozu byt zaludocne problemy spojene aj s novou antikoncepciou /Cilest/, ktoru uzivam tri mesiace? Dakujem za radu a pomoc.

CHios

Podľa príznakov to môže byť Helikobakter. Žalúdočná infekcia. Spôsobuje aj problémy s trávením a v niektorých prípadoch aj kožné problémy. Takže pri kombinácii žalúdočných problémov a vypadávania vlasov by som bol na pozore, inak môže vyústiť až do zápalov žalúdka, či žalúdočných vredov. Pritom odhaliť sa dá jednoduchým testom aj doma. Stačí zadať do google - helikobakter test

lisa1234

Ahoj:) tiez som mala podobne problemy ako ty a mne pomohol az parazitex, skus nad tym porozmyslat, mozno to pomoze aj tebe:)

RNG

Dobre travenie je vec dostatku kyselin, enzymov mikrovlaknin a spravnej crevnej flory. Co chyba sa musi doplnit.
Stres treba odstraniot, lebo po case moze prispiet alebo byt pricina stoviek roznych zdravotnych problemov
Viac najdes cez Gogle.sk pod rng, travenie, stres, spanok a podobne

beatrix

Mam 4O rokov stale castejsie mam zaludocné problemy zvracanie ,hnacky az do vycerpania pri praci v nocnych hodinach.Niekady vydrzim aj 4 nočne vôbec nic mi nieje a napr.5 nocnej sa mi urobi zle tak ako som opisala hore vtedy mi vadi vsetko hlavne hlasna hudba.Vie mi niekto poradit?Co by som mala v takomto pripade robit?Aky liek alebo caj mam pouzivat?

antijanik

Mjanik,naozaj pochybujem o tvojom zdravom rozume.Ved to je naozaj chore na kazdu chorobu bezhlavo pisat-akupunktura to vyriesi.Nevnucuj kazdemu tu svoju akupunkturu.Ked nevies poradit,tak radsej CUS.

antijanik

mjanik,chod sa dat liecit tou svojou akupunkturou a neotravuj tu s tym stale.Ked nevies nic ine napisat,len ze akupunktura to vylieci si naozaj CHORY.