Tehotenstvo - priznaky

Príspevok v téme: Tehotenstvo - priznaky
niki :))

Dobry den,
urcite tu bolo vela napisane, na tuto temu, ale mam otazku.
Moze byt priznak tehotenstva nezvycajny vytok - priesvitny, az sa dava do takej malej "hromadky". Je vo vacsom mnozstve, nez obvykle- bola som prekvapena,lebo som nic take nikdy nemala.
S manzelom sme posledny pohlavny styk mali cca 2 tyzdne dozadu hned po skonceni menstrulacie a vtedy zo mna nic nevyslo ako inokedy.
Mam aj taku slabu bolest v podbrusku, a ked si lahnem vecer na brucho, tak ma tak zvlasne tlaci-resp. citim taky zvlasny pocit.
Citim aj bolest v ociach,ale neviem ci vsetky tieto priznaky nie su spojene aj s tym, ze som momentalne trochu chora (nadch, bolest v hrdle...).

Prosim o nejaku odpoved, co si o tom myslite, prip. ci ste sa s niecim takym stretli.

pipia22

lubas mne bolo vidiet. ja som bola na ultrazvuk ked som bola 2 zydne tehotna a gynekolog sam mi povedal ze podla toho co vidi plod ma 2 tyzdne.

lublas

Dobrý deň. chcela by som vedieť, kedy lekár môže vidieť pomocou ultrazvuku, že som tehotná.ja som mala poslednú menstruáciu 3 novembra, bolo by tam už niečo vidieť? test mi vyšiel pozitívny. Ďakujem

mata145

dakuje za povzbudenie :) a myslite, ze teoreticky tehotenksy test v 5.mesiaci ak vide negativny tak nieje sanca aby to nebola pravda?

sun0808

mata,ja som zistila tehotenstvo v 12tyzdni,dovteddy som mala menstruaciu,aj ked slabsiu.ja som bola ospala,kavu,kt milujem som nemohla ani citit,chipsy som len tak ladovala:)ale co sa tyka teba,nemusis byt tehotna(co si myslim,z eniesi),aby si zasla za gynekol.ak sa necitis ok:)budes kludnejsia