Tehotenstvo - priznaky

Príspevok v téme: Tehotenstvo - priznaky
niki :))

Dobry den,
urcite tu bolo vela napisane, na tuto temu, ale mam otazku.
Moze byt priznak tehotenstva nezvycajny vytok - priesvitny, az sa dava do takej malej "hromadky". Je vo vacsom mnozstve, nez obvykle- bola som prekvapena,lebo som nic take nikdy nemala.
S manzelom sme posledny pohlavny styk mali cca 2 tyzdne dozadu hned po skonceni menstrulacie a vtedy zo mna nic nevyslo ako inokedy.
Mam aj taku slabu bolest v podbrusku, a ked si lahnem vecer na brucho, tak ma tak zvlasne tlaci-resp. citim taky zvlasny pocit.
Citim aj bolest v ociach,ale neviem ci vsetky tieto priznaky nie su spojene aj s tym, ze som momentalne trochu chora (nadch, bolest v hrdle...).

Prosim o nejaku odpoved, co si o tom myslite, prip. ci ste sa s niecim takym stretli.

Anita11

Ťahavý číry hlien bez pachu, ktorý vo vode urobí guľočku je presný popis plodného hlienu. V období plodných dní takýto výrazný hlien nie je výnimkou aj vo veľkom množstve a vtedy tiež pobolieva v podbrušku, dokonca niekedy aj pri sadaní zospodu. Ak mávaš dlhšie cykly, tak práve možeš mať teraz plodné dni.

niki :))

Dakujem za Vase odpovede.
Aj mna napadlo, ci to nie je mykoza, ale to som vylucila, nakolko som citala, ze vytok ma zvlasnu "vonu", a je sprevadzany palenim, svrbenim.....
A ten moj nema ziadnu vonu ani ho nevnimam.
Ono to nie su hrudky...to sa tazko opisuje, ked ani sama neviem co to je :(
Ide zo mna prisvitny, tahavy vytok pri malej potrebe, ako po pohlavnom styku,ale ten som v poslednych dnoch urcite nemala... :((

datelinka

niki, hrudkovity vytok je skor priznakom mykozy.
z coho by mal byt ten tlak v brusnej oblasti v ranom stadiu tehotenstva? maternica este nie je tak vyrazne zvacsena a oplodnene vajicko je malilinke.