Haluxy,inak povedane vyrastky na nohach.
Chcem sa len spytat,ci je tu niekto,kto si ich dal operovat.Lebo ja som si dala zatial len jednu.A chcem porovnat ako to prebiehalo u niekoho ineho.Myslim bolest,liecenie....mala som s tym problem 4 mesiace.
Haluxy - vyrastky na nohach
Chcela by som tiež poprosiť o radu pri probléme s haluxami. Počula som, že existujú rôzne operačné riešenia tejto dg. len nie všetky zdrav. pois. prepláca. Vie o tom niekto niečo?
ahoj, aj mňa by zaujímali Vaše skúsenosti s chirurgickou liečbou, klady aj zápory, či náhodou niektorá nepodstúpila operáciu aj v NR, kto bol operatér...ďakujem
ahojte rozhodla som sa ist na operaciu halluxu a uz so mna odpadol strach idem na nu 15.3.strasne vela som o tom citala a pytala sa.bala som sa najviac bolesti ale kazdy kto ide na daku operaciu ma strach ale s bozou pomocou to zvladne a tak aj ja vsetko odovzdam panu bohu.dskujem za podporu tym ktory mi pisali a drzte mi palce.ps..napise este nikto.
AHOJTE JE TAM NIKTO KTO BI SA PODELIL O SKUSENOST S OPERACIOV HALLUXU .DAKUJEM
dobru noc
ja si to uz nepamatam,ale asi tyzden tam mohla byt.To bolo strasne tam.Ona nemoze narkozu,tak preto jej to robili len opichanim nohy.Viem,ze ked isla uz domov,ju to nebolelo,ale samozrejme,ze ked nahodou zakopla,tak kricala od bolesti.Treba mat nohu hore a hlavne posluchnut lekara,ze treba na nohu nestupat.Je to otazka aj 2 mesiacov,aby si dodrzala vsetko a aby noha aj dobre vyzerala.