fiha, som nevedel, ze ked o polnoci pridem s akousi poziadavkou tak sa toho niekto chyti :-)...diky Linda, v prvom rade ked som to cital, uz som si myslel, ze sa ani nezaradim, ale nastastie som cital az do konca, tak som sa nasiel (pri vsetkej skromnosti)...je smutne, ze 5 zo 6 kategorii tvoria tzv. nevhodne typy...by ma celkom zaujimalo s kym vsetky tie baby chodia a ziju, kedze pises, ze takych 6 je malo, jajka ma dokonca pochybnosti, ze taky existuju :-)...ako to rozdelenie je dost hrube, to beriem, len je to aj o vasom roznom vnimani, keby som teoreticky zil s 10-timi zenami naraz a po roku im povedal aby ma zaradili do jednej zo skupin, tak myslim, zeby som sa ocitol vo viacerych...takze to bude aj o roznom pohlade, to iste spravanie moze byt chapane rozne...pre jednu moze byt zaujimave, ze si stojim za svojim nazorom, druhej to moze pripadat ako tvrdohlavost, jedna bude rada, ze dokazem nejake to euro odlozit, druha ma nazve lakomym, niektorej sa bude pacit, ze mam ambicie, druha to moze nazvat egoizmom a takto by som mohol pokracovat dalej...kazdopadne ak si tie skupiny vytvarala z vlastnych skusenosti, tak ma to mrzi, ze si natrafila prave na take typy...ono dokonalost neexistuje, ani u muzov, ani u zien, k tej dokonalosti sa da len priblizit, niekedy viac, niekedy menej...dakujem aj tak, zase som o nieco mudrejsi ;-)