MUZI , AKO SA DOKAZE TAK RYCHLO ODMILOVAT

Linnda_260

Rozdeliť mužov do podobných kategórií je pre mňa ťahšie, keďže som žena, takže len z vlastných skúseností:
1. Sebavedomý a zahľadený do seba. Rád počúva čo sám rozpráva, prezentuje svoje úspechy, znervózňuje ho keď je žena nebodaj úspešnejšia, či skúsenejšia. Z nejakého dôvodu je presvedčený o tom, že len on môže mať pravdu.
2. Prachatý, je presvedčený, že si môže každého kúpiť, prezentuje sa svojím bohatstvom, uznáva len značkové veci.
3. Kombinácia 1. a 2. -to je najhorší prípad, s takým to má žena ťažké, lebo on je presvedčený, že môže mať ktorúkoľvek, tak vyhľadáva dokonalosť.
4. Zakomplexovaný pre svoj výzor, výšku, príp. mužnosť, ale navonok by to nepriznal, tak sa pretvaruje. Tvári sa, že je č. 1., je to ťažký prípad, lebo môže ženu ľahko oblbnúť a keď sa jej otvoria oči a pošle ho kade ľahšie, jeho komplexy to len zväčší, samozrejme je podľa neho chyba v partnerke.
5. Puntičkár, to je tiež ťažký oriešok, lebo má čosi z 1. aj 2., ale nepreháňa to, od ženy však vyžaduje dokonalosť. Vo výzore, v chovaní, vo všetkom. Dokáže ju psychicky deptať, ale robí to rafinovane, žena je presvedčená, že chyba je v nej.
6. Vyrovnaný. Týchto je málo. Vie presne, ako na ženy pôsobí (atraktívne, alebo menej atraktívne), ale ani sa pre to netrápi, ani to nevyužíva. Ženu vníma ako celok, oceňuje jej názory, váži si ak nie je hysterická, či afektovaná, lebo také nemá rád. Nie je pokrytec, ale od ženy očakáva férovú hru, vie sa veľmi trápiť, ak ho žena sklame, chybu hľadá v oboch. Je mu jedno ako žena vyzerá, dôležitá je jej inteligencia. Keď takéhoto žena stretne a získa si ho, môže s ním stráviť aj celý život, len nesmie ona urobiť blbosť. Teraz myslím neveru, lebo takéto typy sú zväčša verné.

Rozdelenie je samozrejme veľmi hrubé, je to z mojich vlastných skúseností a z okolia, príp. partnerov mojich kamarátok. Tiež si myslím, že chlap sa časom mení a v živote môže prejsť postupne všetkým. Ale mnohí ostanú v jednej kategórii navždy.

rony26

to nebola laska...odmilovat sa neda zo dna na den, ale ak predsa tak mi daj na neho kontakt, potreboval by som poradit :-)...ale fakt ho mozes pokojne pustit z hlavy, neplytvaj energiou na niekoho kto si to nezasluzi
magy, uplne sa stotoznujem s tvojim prispevkom...a ked niekde citam aki sme sviniari, ktori len namotavaju a myslia len na to jedno tak ma dviha zo stolicky...mam odkaz pre niektore baby: niekedy staci otvorit lepsie oci a trochu porozmyslat a zistite, ze nie vsetci su tzv.typicki muzi
Linda a to tvoje rozdelenie pobavilo aj mna :-)...nemohla by si spravit podobnu kategorizaciu pre muzov???

Linnda_260

Vieš Magy, záleží aj od toho, akej žene to hovoríš. Liana hovoriala o naivných sliepočkách, okrem nich sú tu ešte:
1.vypočítavky, ktoré idú po prachoch,
2. frigidné,
3. ošmahnuté životom, tak si dávajú pozor
4. sebavedomé
5. tzv. emancipované
atď. Záleží na tom, ktorú si balil. Ale ak si ten típek, ktorý ženu chce aj pre iné ako jej rozkrok, tak ti prajem aby si stretol ženu v kategórii SPRÁVNA BABA. (sebavedomá, ale nie namyslená, zasnívaná, ale nie naivná, finančne nezávislá, ale nie prehnane bohatá, atď atď) Kritérie má každý iné a tie tvoje nepoznám, tak ich nechám na teba. :)

Magy

Liana, vystihla si to, pokial ma to vsetko dokazes naucit, budem vdacny, som sice muz, ale asi mam od takeho typickeho chlapa, ako si popisala, svetelne roky daleko. nikdy som nedokazal "rozprávať také krásne rozprávky az zienky roztahovaly nozky". Ja som tiez zazil baby, co jeden tyzden vzdychali (ci uz za mnou, alebo aj za inym) a o tyzden si na neho ani nespomenuli, mali inu "dozivotnu lasku".

sway

Muzi sa "odmilovavaju" rovnako rychlo ako zeny.Kolko krat sa mi stalo,ze niekto vyzeral pritazlivo,potom sa vsak prejavil a trebalo zaradit spiatocku bez akehokolvek vysvetlovania.

Liana...323

Moja zlatááá...
muži často až moc často rozmýšľajú vtákom, hlavne keď sa im tam nahrnie krv a tým pádom je mozok odkrvený...
A vtedy vedia rozprávať také krásne rozprávky a naivnučké sliepočky im to krásne zobkajú z rozkročenými nohami.

kafe

Tak to asi z jeho strany nebola láska. Asi to len hral, chcel ťa dostať, a keď dosiahol čo chcel, prestala si byť pre neho zaujímavá.