Staloral - nežiadúce učinky

begco

Vidím že sa to tu hemží odborníkmi typu "chémiu neberiem", resp. "slobodavockovani".. K téme - Staloral beriem 3.rok a alergia na brezu (veľmi silná + skrížená alergia na jablká) sa takmer stratila. Zodac beriem max 10 tbl za sezónu, v období kvitnutia brezy, inak mám pokoj. A reči typu "zahlieňuje" a "pharma bussines" patria do portálov typu N...čas a M....koník :) pozdravujem a buďte zdraví

Katarina844

Rovnako mozem doporucit stopalerg, kazde telo reaguje inak, no to najhorsie mi prestalo uz po dvoch dnoch, takze vyskusajte a uvidite. Prirodny doplnok, nie chemicky liek.

Patricia777

Osobne mi nepomhol, momentalne idem uz druhy rok stopalerg (stopalerg.sk). Prave posledne dva roky som stravila realne bez priznakov alergie a liekov na predpis, kedze som ich odporca. Skuste si to nastudovat, je to liek na prirodnej baze, nie je donre do seba za kazdym pchat chemiu..

Lekna1

Ja som brala 2x Staloral. Prvykart (5 rokov) to bolo myslim na kombinaciu raz a zmes trav, druhykrat (dalsich 5 rokov) na prach. Mozem povedat s odstupom casu, ze Staloral na liecbu prachu mi moc nepomohol, lebo znova sa mi objavila alergia (podla krvnych vysledkov). Takze opat sa liecim na prach, tentokrat skusam novy liek Acarizax co je extrakt z roztocov doamceho prachu. Ale Staloral na liecbu alergie zmes trav a razu asi pomohol, kedze sa mi zatial alergia nevratila. Myslim ze liecba konkretneho druhu alergii je indvidualna a casom moze a nemusi zabrat. Asi tolko.

MissI

Reagujem na Vaše príspevky ohľadom Staloralu. Mne Staloral veľmi pomohol. Staloral som brala najprv dva roky, potom som musela prerušiť liečbu kvôli tomu, že sa dočasne prerušila jeho výroba kvôli prechodu na novú technológiu výroby. Už po dvoch rokoch pravidelného užívania mi úplne prestala nádcha a tiež aj čiastočná nedoslýchavosť spôsobená alergiou. Teraz opäť pokračujem po obnovení jeho výroby. Odporúča sa brať ho minimálne 3-5 rokov. Ešte na vysvetlenie čo je Staloral. Staloral je zmes čistej vody a alergénu (peľ, roztoče..), ktorý Vám spôsobuje problémy v malej koncentrácii (teda v podstate to nie je žiadna chémia). Princíp liečby spočíva v tom, že sa začína pravidelnými malými dávkami, na ktoré si telo postupne zvyká a prestáva alergicky reagovať na alergén - preto taká dlhá doba liečby (3-5 rokov). Čo sa týka nepríjemností pri užívaní, treba začať postupne podľa návodu- ak mi je zle po dvoch stlačeniach pumpy, dávku na druhý deň nezvyšujem, ale buď znížim na jednu alebo si dám maximálne dve a beriem tak dovtedy, kým si nezvyknem - až potom zvýšim dávku. Ja Staloral neprehĺtam - po dvoch minútach ho vypľujem - nie je nutné ho prehltnúť, dôležitý je čas, kedy je pod jazykom, lebo tak pôsobí cez krvný obeh ciev na imunitný systém.
Pokiaľ Vám alergológ predpísal antihistamínikum, treba ho pravidelne brať s odstupom niekoľkých hodín po užití Staloralu , pretože Vám pomôže zmierniť problémy alergie a ľahšie si zvyknúť. Veľmi dôležitá je pravidelnosť a spolupráca s alergológom - on vie najlepšie zvážiť, ako postupovať ďalej. A ešte rozdiel medzi Staloralom a atihistamínikom (napr. Daselta, Desloratadín a pod.). Antihistamínikum len pomáha zmierňovať príznaky alergie, ale v podstate alergiu nelieči, len potláča jej príznaky. Staloral je zmes alergénu a vody, na ktorú si telo postupne zvyká a prestáva alergicky reagovať, takže už nebudete potrebovať antihistamínikum - jednoducho povedané Vaše telo si zvykne na alergén (peľ, roztoče..). Chápem Vaše pocity a obavy pri nepríjemných príznakoch počas liečby. Sama som tým prešla, takže viem o čom hovoríte, ale nevzdávajte to - má to zmysel z dlhodobého hľadiska (zbavenie sa alergie, resp. jej zmiernenie). Držím Vám palce a prajem Vám všetkým úplné vyliečenie.

domysli si

Dobry napiste mi vsetci koho uz uplne vyliecil Staloral 300 na sennu sezonnu nadchu a koloko rokov to bral s akymi vedlajsimi ucinkami si presiel? Mam zacat s lecbou ale nie som pokusny kralik a referencie lieciacich sa pacientou mi lekarka nevida s pochopitelnych dovodou nefunkcnosti neefektivnosti pripravku ktory je len pharmaci business nic viac potvrdte opak?:))))))))) a pridaj aj tel.cislo Dakujem:)))))

bajlo

skalnaruza akurát, že tieto príznaky mám pri dávke 3kvapky denne. Dneska som si vakcínu nedala, lebo povedala mi sestrička že to mam zatiaľ vysadiť a čuduj sa svete že mi je o 99% lepšie ! A nemôžem si dovoliť ja mať takéto stavy že v noci sa ani vyspať nedokážem..predsa len aj skúškové obdobie sa blíži a ja mne bolo okrem iného aj na odpadnutie a na vracanie takže to človeka dosť vyriadi...maznavá nie som takže keby sú tie príznaky také, že sa to dá vydržať tak sa tu nesťažujem.

sisal

Ahojte!

Mala by som začať brat staloral, ale niektoré veci mi nie sú jasné. Ako je to s tou úvodnou dávkou? Majú sa brať tie kvapky každý deň počas 11 dní? A potom stačí 3x týždenne? V januári mi to lekár vysvetlil, ale to je už dávno :-) Bolo to tak, že predtým ako začnem zastavím sa u neho, ale práve teraz má 2 týždňovú dovolenku.
Ďakujem za odpoveď!

skalnaruza

bojlo, ale doktorka ma v tomto naozaj pravdu. Ak ta neziaduce ucinky velmi obtazuju, mala by si uzivat Staloral pomalsim zvysovanim davky. Dobry alergolog by ti taku schemu mal vypracovat. Vsetko je to o adaptacii tvojho imunitneho systemu na alergeny, niekto si zvyka rychlejsie, niekto je citlivejsi a zvyka si pomalsie. Kontaktuj preto este raz alergologa, nech ti vypracuje schemu s pomalsim zvysovanim davok a koncentracii. A neboj, ak budes Staloral naozaj poctivo uzivat, nezabudat, tak ti pomoze.

bajlo

Tak ja užívam teraz Staloral prvé balenie, druhú fľaštičku a je mi zle. Už tretí deň mám hlas ako by som bola chorá a tečie mi z nosa v jednom kuse, že doslova nestíham kupovať vreckovky. Okrem toho v noci sa mi nedá spať keďže sa mi ťažko dýcha. Ale alergologička mi bude stále tvrdiť že má to význam, má to výsledky, určite to pomáha. Hlavne, že neviem normálne cez deň fungovať, ani v škole sa nedokážem sústrediť keďže mi stále tečie z nosa atd. Keby lekári posielali silných alergikov do kúpeľov, miesto toho aby ich pchali kravinami ako STALORAL a podobne, malo by to oveľa väčší účinok !!!