Tak rozmyslam, ci to je blbe, ked mam stale zuvacku :) Doma nie, ale ked som von a na verejnosti tak ano. Neprezuvam ju (ako kravicka), len sem-tam si žuvnem.. Mam lepsi pocit, ked ju mam, lebo sa netrapim ci mi nahodou nesmrdi z papulky a zahana to stres :). Ale vadi ludom, ak ma niekto zuvacku ?
žuvačka
Ked ma clovek chrup v poriadku a zdravy zaludok, nema mu z pusy co smrdiet. Ja som este nikdy v zivote necitila zapach z pusy mojmu manzelovi, samozrejme, cibulku a cesnak citit, ale je to rozdiel, ci nieco hnije, alebo je citit cerstvo zjedena cibula... Zuvacku si zvyknem dat po jedle, ked mam potom debatovat s ludmi. A vtedy si aj medzizubne priestory vycistim dentalnou nitou.
alebo ústna voda. su aj take spreje tusim do vrecka.
cajik.-tic-tac :)
A tí, co nezuju skoro stale zuvacky, ako si zabezpecia sviezi dych ? :D Mna by stale trapilo, ci mi nahodou nesmrdi, lebo to vam nikto nepovie.. (okrem rodiny samozrejme)
bingham, no nesmrdii lebo zuju zuvacky :D
ze,..nam predsa nie:)))
:DDD akee ste zlateeeee :))) aj mam stale zuvacky pri sebe :)))))
cajiik....a zenaaam predsa nesmrdiii z papulky ;)
ja som sa kedysi (na strednej) bez zuvačky ani nepohla. patrili k zakladnej vybave. ved nemas stale poruke kefku pastu a umyvadlo. a zuvanie prospieva na myslenie a zuvacie svaly. plomby som nemala :)
skor si vytlciete plomby a sanku.....
niekedy davno som aj ja zula zuvacku cely den, ale potom som sa docitala, ze je to zle na sklovinu a ze to tiez moze sposobit zazivacie problemy..tak uz si ju davam len po jedle:D