Tak rozmyslam, ci to je blbe, ked mam stale zuvacku :) Doma nie, ale ked som von a na verejnosti tak ano. Neprezuvam ju (ako kravicka), len sem-tam si žuvnem.. Mam lepsi pocit, ked ju mam, lebo sa netrapim ci mi nahodou nesmrdi z papulky a zahana to stres :). Ale vadi ludom, ak ma niekto zuvacku ?
žuvačka
...ak si date v googl.sk do vyhladavaca ***ZUVACKA A ZDRAVIE*** hned prva stranka je zaujimava...AKO POMAHA ZUVACKA HRUBEMU CREVU PO OPERACII...
:)) aj mne to pomaha velmi, ked mi je zle.. napr ked mi nieco nesedi na zaludku, alebo som sa prejedla, dam si zuvacku a do 15 minut mi je fajn
...ja osobne tiez stale mam zuvacku,tiez nezujem ako KRAVA :0)))))
raz mi bolo v praci zle,tak ma napadlo si kupit ZUVACKU -ORBITKY BEZ CUKRU PLATKOVE TMAVOMODRE,po ZUVACKE mi bolo VELMI DOBRE...a zistila som,ze su dobre aj na zuby a dasna...len jedinu nevyhodu maju,ze som po nich viac hladna...
zuvacky su ok, pokial ich nevidno, teda sem tam si zuvnut oki, ale vyslovene neznasam, ked sa s niekym rozpravam a on zuje, tak ze to vidim a pocujem a navyse komoli slova lebo mu zuvacka nedovoli poriadne rozpravat, to fakt nemusim, preto aj podla mna zuvacky do skoly na vyucko nepatria, taktiez si to neviem predstavit v parlamente...
ja tiez oblubujem zuvacky :P
hlavne airwavesky fialove :))) MNAM.
ja itez stale mam zuvacku ..a co .aj ked som v praci a telefonujem .ale dam si ju vzdy tak nabok aby to nebolo pocut ..a tiez "nezvacham ako krava" ...a mozu byt rady, ze prehovoris sviezim dychom ..lebo ja osobne nemam rada, ked niekto na mna hovori a teda z ust dotycnemu nejde moc vona
sto ludí, sto chutí,... u nás v škole to napr. vyučujucim velmi prekaža...