bojujeme za vysnívanú postavu !!

Príspevok v téme: bojujeme za vysnívanú postavu !!
blondiee

ahojte vsetky alebo vsetci ktorí tak ako ja už dlho túžia po krásnej postave...ja som jedna z tých ktoré už niekolkko rokov skusajú rozne diety no namiesto uspech prichadza neustale iba sklamanie vo forme nadbytocnych kil, skaredych pohladov a utrpenia ked som medzi ludmi pretoze musim neustale mysliet na svoje nedostatky.preto som si povedala DOST!

od minulého týždna som sa zacala zdravsie stravovat a pridala som aj cvicenie a uz vidim prve vysledky...mínus 3 kg a hned som svoje sebavedomie posunula o latku vyssiu...zaroven sa vo mne vypestovala nejaku nechut k sladkostiam takze myslim ze som uz konecne na spravnej ceste...budem za svoj sen bojovat tvrdo s disciplinou!
pridajte sa piste svoje nazory uspech a odriekania..
---------------------
Sekcia Šport a zdravie - www.zdravie.sk

jajuskaa

sophinka, tak to je supeeer ked ti vaha ide dolu :) S tym sportovnim to ako keby si o mne pisala...tiez sa mi doma teraz akosi nechce cvicit, len tie prechadzky ma udrzuju fit, teraz idem ochvilku do mesta :) Ale od Noveho roka chcem pridat dalsi typ cvicenia, uz obhliadam fitcentra :) Vcera som si kupila meltu a cigoriu, vraj je to dobre aj na travenie, tak namiesto jedneho jedla si davam bielu kavu a kavu som vynechala uplne, cca 2 denne som pila. Okrem bieleho cukru pouzivam med a trstinovy cukor. Baby, jedavate aj surovu zeleninu? treba ma inspirovat, aby som sa ju prinutila jest :))

blondiee

tak tak koncntrovala som sa na postavu...este jeden tyzden odolavania ma caka a ked vydrzim tak to bude úspech :D ..
kazdopadne leto sa pomaly ale iste blizi tak musim na sebe poriadne zamakat...
po prazdninach prechádazam na predvianocný rezim s dvoma hodinami cvicenia 5 krat do tyzdna a zdravsiu stravu...inspiraciu uz mam v tom ze som sa navliekla do nohavic ktoré mi boli male...najvacsi ubytok mam asi z brucha ale stehnu su stale kriticke a moja najhorsia partia...na tom musim este dost popracovat :D

[zruseny2]

Ahojte!

Tak mne to momentálne ide..ani neviem ako.. papám v podstate všetko a i tak mi váha ukazuje o cca 1-2kg menej.. asi bude fakt niečo pravdy na tom, že je to aj o psychike.. keď papáš s myšlienkami, že určite priberieš, tak aj priberieš..

Ale dnes mám v pláne dlhuuuuu prechádzku, pretoze ked som doma pri rodicoch tak sa mi sportovat moc neda a zacina mi to chybat.. :)

jajuskaa a tebe sa ako dari? :)

jajuskaa

Ahojte baby :)
Blondiee, mno ty mas ale vydrz, ye ani jeden kolacik, to si ako dokazala? si sa asi koncentrovala na vysnivanu vahu,ze? :) Ja stagnujem, nepribrala som, ale ani neschudla, teraz velmi necvicim, jedine na takje dlhsie prechadzky sviznym krokom chodim. :))))) Ale od Noveho roka pokracujem v chudnuti, zatial si chcem aspon vahu udrzat, to je taky moj docasny ciel :)))) Mala by som ale zacat viac zeleniny jest, to si uvedomujem.

blondiee

tak ako sa vám darí počas sviatkov?:D
ja zatial tvrdo odolavam...ani jeden jediny kolacik nemam na ucte :D ...vaha stale na tých 62 aj ked bez pohybu zatial...iba vcera som si spravila vysokokalorický den aby sa mi nespomalil metabolizmus..raz za cas predsa treba..
ZELAM VáM DO NOVéEHO ROKA VELA USPECHOV A HLAVNE TU NASU VYSNIVANU POSTAVU!!! :D
krasny novy rok 2010

mimi212

gRATULUJEM,drzim palce, poradte mi niektora nejake cviky na zadok a stehna ktore mozem cvicit doma ( bez steperu )

kousek9

pls. povedal by mi niekto či som tučna ked važim 48 a mam vyšku 157 ???? plss. je to surnee odpovede posielajte na email kousek9@azet.sk vopred dakujem