Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

bojujeme za vysnívanú postavu !!

Príspevok v téme: bojujeme za vysnívanú postavu !!
blondiee

ahojte vsetky alebo vsetci ktorí tak ako ja už dlho túžia po krásnej postave...ja som jedna z tých ktoré už niekolkko rokov skusajú rozne diety no namiesto uspech prichadza neustale iba sklamanie vo forme nadbytocnych kil, skaredych pohladov a utrpenia ked som medzi ludmi pretoze musim neustale mysliet na svoje nedostatky.preto som si povedala DOST!

od minulého týždna som sa zacala zdravsie stravovat a pridala som aj cvicenie a uz vidim prve vysledky...mínus 3 kg a hned som svoje sebavedomie posunula o latku vyssiu...zaroven sa vo mne vypestovala nejaku nechut k sladkostiam takze myslim ze som uz konecne na spravnej ceste...budem za svoj sen bojovat tvrdo s disciplinou!
pridajte sa piste svoje nazory uspech a odriekania..
---------------------
Sekcia Šport a zdravie - www.zdravie.sk

blondiee

od mikulasa som dost polovila...sladkosti som jedla vtedy kazdy den...teraz tento ani minuly tyzden skoro nic necvicim..a vaha rovnaka dokonca o pol kila menej..a papam dost :D

suzenka

jest strasne malo..a na veceru pohar mlieka?? to nie je vecera..

ani s pohybom to netreba prehanat..ved uvidis sama ked polavis :)

a tych 5 kg ani nie za mesiac si schudla lebo velmi malicko jes ved uvids za taky mesiac..

blondiee

tak ja mam vysnivaných 58-59 kg...este mam co robit-ide mi hlavne o spevnenie...

co sa týka cvicenia tak cvicim 5 krat do tyzdna -hodina na stacionari a hodina aerobicu plus posilovanie...

strava- rano si dam misu ovocia, v skole nejaky chlebik so zeleninkou..obed to co je doma navarene :D olovrant - co je po ruke-ovocie zelenina a vecer si dam pohar mlieka...
uvidime ci po vianociach bude katastrofa, ale zatial statocne odolavam aj ked mame doma desat druhov kolacov uz dva tyzdne :D
drzim palce bojovnicky...ked si doprajete na vianoce -nezabudnite na pohyb!

blondiee

tak ako pokracujeme? vidim ze nas tu trosku pridalo :D ..tak ja sa musim pochvalit z povodných 68 kg mam momentálne 62.5kg :D ..

jajuskaa

ahojte, no ja sa dnes držím baby, dúfam, že aj vám to ide fayn :) neskôr si aj zacvičím, aj kávu som dnes pila úplne bez cukru, hneď mám lepší pocit :))

jajuskaa

sophinka, ja mam momentalne 68 kg a tiež mám čiastkovú hranicu takých 60 a potom sa uvidí, takže sme na tom fakt akosi podobne :))) ja si idem hneď uvariť žihľavový čaj a začínam, teda skôr opäť pokračujem :)

sophinka_

jajuskaa ja to robim podobnym sposobom, tiez si napisem jedalnicek den dopredu.. takto potom nemusim v dany den riesit co zjem a hlavne - nejem ocami.. co je u mna asi najvacsi problem.. tak ja mam momentalne 66kg a davam si zatial len ciastkove ciele.. takze momentalne budem stastna, ked sa mi podari dostat na hranicu 60 a potom, verim, budem este viac motivovana aby ta vaha este klesala.. ja verim, ze to dokazeme :))

jajuskaa

dakujem sophinka, aj ja tebe drzim palce :) normalne si ma potesila, ze nie som v tom sama, co som zhresila tento tyzden :D ale ideme dalej, dnes si pekne spisem zajtrajsi jedalnicek a budem sa ho drzat a este k tomu si aj zacvicim, aspon nebudem mat taky zly pocit zo seba :) ja este cca 10 kg chcem dat dolu

sophinka_

jajuskaa: ja som na tom uplne rovnako :D tiez som teraz schudla zatial 16kg, ale posledny tyzden moje stravovanie vobec nie je ukazkove a o pohybe sa tiez neda velmi hovorit..

..ale ako hovoris.. ide sa pokracovat hned od tejto chvile a zhodit zo seba aj dalsie zbytocne kilogramy :) ..u mna je to este cca 20 :(

Drzim ti palce :)