Potrebujem poradit, chela by som sa popytat aku mate skusenost s farbou Garnier Nutrisse, chem si ju kupit len neviem aka je, lebo raz som si kupila farbu od Palete a zacali mi z nej vypadavt vlasi no potom som skusila Palete deluxe a ta faba je super ale chcem iny odtien a ten ma iba garnier, nechem zase ryskovat ze mi zacnu vypadavt vlasy. Ake mate skusenosti vy?? prosim poradte. Dakujem
Farba garnier
ktora farba je pre vlasy setrnejsia? garnier nutrisse cream alebo garnier herbashine? skusenosti?
zdrawim..tak ja mam od prirody tmavohene vlasy..a rozmyšlam že si ich dam podfarbit ciernou ale tak ku kadernicke rada nechodim a nwm ci to je dobre robit sama....alebo nejaky melir ale neviem sa rozhodnut...prosim vas nemate tu nekto nejake skusenosti alebo rady pre mna?napr aky odtien na ten melir....dakujem
je aj iny farbiaci sampon ako palette ???
Podľa mňa Palette nie je dobrá farba, najlepšia je podľa môjho názoru Londa (tá v zelenej krabičke)
ahojte...veľmi ma zaujali vaše názory.Ja s paletem som vôbec nebola spokojna.Mala som blond vlasy a zapačila sa mi škandinavska blond..mno na obrázku to fakt fajne vyzerá...ale ked som si zafarbila...no s výsledkom som nebola spokojná,mala som fakt riadne žlté vlasy a to som nefarbyla s hnedych vlasom na blond ale z blond vlasov na blond a to fakt strašne vyzeraloahojte...veľmi ma zaujali vaše názory.Ja s paletem som vôbec nebola spokojna.Mala som blond vlasy a zapačila sa mi škandinavska blond..mno na obrázku to fakt fajne vyzerá...ale ked som si zafarbila...no s výsledkom som nebola spokojná,mala som fakt riadne žlté vlasy a to som nefarbyla s hnedych vlasom na blond ale z blond vlasov na blond a to fakt strašne .Skoro som odpadla ked som uvidela výsledok...Mno a farba asi A8..mno aj to vyzerá na obrázku na blond..ale vysledok je oveľa tmavšia a nie o malo...Ja som este garnier nutris nekupila ale v buducnosti si isto kupim.Co som uz skusila z garnier bola farba garnier 100% color..a stým som 100% bola spokojna a 100% ze si to znovu kupim.
Garnier Nutrisse ma podla mna najlepsie blond odtiene- nie su zlte, dobre farbia, vzdy som zatial bola spokojna. A to som uz vyskusala kopu farieb, co su na trhu... mozem odporucit :)s hnedymi odtienmi tejto farby ale nemam skusenosti.
garnier nutrisse je celkom ok farba akurat by som priala keby ponukali viac hnedych odtienov.
Ahojte, chcela by som sa opytat, tak odveci, uz ste niektora vyskusala garnier ocny roll on?