Ahojte mam taky problem a to ze ked som s priatelom,lezime v postely a tak sa spolu ,,hrame´´ tak som vzdy strasne mokra. Aj ked ma prstuje tak normalne pocut take akokeby bublinkotanie alebo ako to nazvat a pri samotnom styku ani nehovorim.Tak poradte co sa s tym da robit alebo cim to moze byt sposobene. Neviem aj vy ostatni to tak mate s tymi zvukmi?
mooc mokra :(
a inac dal by som vsetko za to keby mala moja mokry orgazmus ...len ona nieje tan typ zeny co to mavaju ..:(
to nieje problem ...ked ste take mokrucke to je take pekneee :)
Z toho si nic nerob,tak to ma byt.
to absolútne nerieš, je to úplne v poriadku
Aj ja som mokrá, tým sposobom, že ked mi to robí rukov, čvachce to , čo ja už to nerieším, niekedy mám chut sa smiat, ale partner mi na to zatial nič nehovoril ..tákže nerieším :-D
Ahojte, podľa mňa by ste sa nemali sťažovať. Pokiaľ je priateľ normálny tak ťa bude mať rád či už budeš tiecť alebo nie. Mne osobne by sa niečo také skôr páčilo ako by som mal s tým nejaké problémy...
nooo, ja to mam tiez tak a uprimne, priatel bol milo prekvapeny, pretoze jeho predosle partnerky byvali suche a bol to problem, len tie zvuky, ale na to si treba zvyknut, inak je to skor vyhoda
u mna to je tak, ze najskor mokro ako po prietrzi mracien ale po dlhsom sexe ako skusame vela poloh tak sa to akosi \"minie\" az je moc sucho tak by som radsej brala aby bolo stale radsej viac mokro ako uplne sucho...na tie zvuky si zvyknes a pokial je priatel normalny tak z toho nebude robit tragediu, ved je to normalne...
:)) noo :D jasne mne tie zvuky najskor vadili ...ale uz som si na to zvykla...take cvachotave dokonca sme sa na tom dost smiali..ale najhorsie to bolo prvykrat s mojim novym priatelom ked ma napumpoval vzduchom a potom to vydavalo prdiace zvuky este pol hodinu po sexe vzdy ked som sa smiala alebo zakaslala (proste ked sa mi stlacilo brucho) :D a to som chcela budit dojem na neho a nepodarilo sa no :D
dievcence a co vy vlastne riesite ???? ved to je uplne normalne.....
Shorty.....ked uz o tom hovoris....tak ja som mal jednu holku co tak prskala....:DDD ze tiez bola mokra postel....takze kluuuud a vela sexu