Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

mooc mokra :(

Príspevok v téme: mooc mokra :(
pietra91

Ahojte mam taky problem a to ze ked som s priatelom,lezime v postely a tak sa spolu ,,hrame´´ tak som vzdy strasne mokra. Aj ked ma prstuje tak normalne pocut take akokeby bublinkotanie alebo ako to nazvat a pri samotnom styku ani nehovorim.Tak poradte co sa s tym da robit alebo cim to moze byt sposobene. Neviem aj vy ostatni to tak mate s tymi zvukmi?

Axel

No ahojte co bi som ja dal za to abi moja bola vlhka. Podla mna bi ste mali bit stastne. Ja ked s mojou sexujem ta neviem ako ju ale mna to niekedy aj boli a neviem sa urobit lebo to ide tazko do nej a ona nechce nic pouzit ( vraj ju gel stipe a sliny sa jej hnusia).

pietra91

jasne ze sa mozes opytat:) ja som taka mokra aj ked sa spolu "len" hrame ale zase nie az tak ako ty neostava po mne ziadny flak ale je citit ake je to tam doslova moc mokre :) som rada ze nie som jedina. mozem sa spytat ja teba, tebe tie zvuky nevadia? aspon myslim ze ich mas aj ty ked pises ako z teba leje :)

Shorty

Ahoj ahoj :) som rada ze si napisala ja som sem uz tiez prisla s tymto problemom...neviem ale myslim ze na mna nemas(snad ta to potesi) my ked sa "hrame" a ked sa dohrame tak ostane naposteli(nie vzdy ale skoro vzdy) asi metrovy flak...cca 1/3postele..aj som mala kvoli tomu depky aj som plakala...aj priatel vidi ze ma to stve ale stale mi hovori ze jemu sa to tak paci tak to je jedine co ma uspokojuje ...skus to s uterakom aby aspon plachta netrpela :) neni to zapricinene nicim proste sme taky typ bab s tym sa neda nic uz som sa pytala...a inak mozem sa ta opytat ci si taka mokra len pri orgazme abo aj len ked ta vzrusuje?A mavas orgazmy?Lebo u mna je to tak ze ja nie.nedokazem.....ale leje zo mna jak z niagarov...