vyštípaný konečník u 9 ročného

Príspevok v téme: vyštípaný konečník u 9 ročného
sharon stone

Dobrý den!obraciam sa s problémom,ktorý mam so synom.má 9 rokov a uz dlhsí čas vystipaný,červený konečník/okolie okolo neho /.Bola som u detskej lekárky,dala nam imazol,ale nepomohol,skusali sme pytiol,sudokrém,rybaciu masticku,canesten,kupem ho 2x do týždna v hypermangane,ale uz som po tom vsetkom rezignovala a teraz mu davam len klasický tekutý puder,lebo zasyp mu hned zmokvá a je to este horsie.test na mrle dopadol negatívne..neviem na aké vysetrenie sa mam pýtat,alebo čo mam skusit..dakujem za akukolvek radu.

datelinka

mam ta udat? nejako mi to je proti srsti :-) ale ked na tom trvas... dufam ze sa s tym moje svedomie co najskor vysporiada :-)

Denz

datelinka-nahlas to adminovi....capni na prispevok.
som to ani nepozeral,len co tam dala ten krem.....tak som ho nasiel a treskol ho tu :(

datelinka

denz a co som ja admin? :-)) ale kasli :-) len ma to pobavilo, lebo kdekolvek otvorim, tam jarka27 pise, aka to dobra kozmetika :-)

Denz

E45 Nappy krém tvorí účinnú a priedušná bariéru, aby pokožka v oblasti plienky ostala suchá a pomáha ju chrániť proti infekcii.

E45 Nappy Cream obsahuje klinicky overenú, patentovanú Anti-enzým formulu, ktorá účinkuje okamžite, aby upokojila pokožku a zároveň neutralizovala dráždivé látky, ktoré môžu spôsobiť bolestivé podráždenie a nepríjemné vyrážky na zadočku vášho bábätka.
Priedušné kožné bariéry chránia proti infekcii, zároveň umožňujú pokožke dýchať
Unikátna Anti-enzým formula nachádzajúca sa jedine v E45 Nappy Cream pomáha neutralizovať dráždivé látky, ktoré môžu vyvolať plienkové
vyrážky a obnoviť zdravú pH pokožky do 30 minút od použitia.
Pridanie panthenolu pomáha ďalej upokojovať podráždenú pokožku a podporuje vlastný proces obnovenia.
E45 Nappy Cream je dermatologicky a pediatricky schválený, je hypoalergénny a bez parfumov, čím je vhodný pre každého novorodenca.

Použitie:

Jemne rozotrieme na čistú a suchú pokožku po každej výmene plienky.
Pre dosiahnutie lepších výsledkov, použite až po dôkladnom vyčistení oblasti.
Upozornenie:
Zabránte krému kontaktu s očami.
Uchovávajte mimo dosahu detí.
Nepoužívajte v prípade alergie na niektorú zložku prípravku.
Ak dôjde k podráždeniu, prestaňte s jeho používaním.
Pred použitím si pozorne prečítjte všetky údaje na obale výrobku.
Zloženie:
aqua, glycerin, silica, panthenol, zinc oxide, talc, kaolin, phytic acid

hmmmmmmm

aku stolicu ma syn?nema problemy so zbytkovou stolicou ?niekedy ked sa cast konecnika zvana ampula nevyprazdni dobre, tak sa cast moze drazdit konecnik.v tomto pripade sa ale casto najde aj znecistena bielizen.ak ide o tento pripad, poradte sa s lekarom, alebo upravte stravu/vela vlakniny a tekutin/na ukludnenie je dobra kalciova masticka-calcium pantothenicum,alebo bepanthen je to to iste.kedze ide o oblast konecnika, v lekarni by som si pytala dobru masticku specializ.na tuto oblast a tou su antihemoroidalne masticky.povedzte im ze ide o dieta s s takymto problemom, poradia vam.nieco na upokojenie.prep[aration clear gel/s hammamelis extraktom/ je dobry ,su aj homeopaticke masticky.a suhlasim aj s pauli 73.