Palenie pri moceni

MAJKAAA

NECITALA SOM TU VšETKO , ALE CHCEM SA VYHADRIT K ZAPALOM MOč.USTROJENSTVA.MALA SOM ZáPALY čASTO !!! OPAKOVANE,STALE SOM UžIVALA URINAL - CO MI POMOHLO VZDY TAK , NA PAR TYžDNOV...V KRVI SOM mala moč a hnis , davali mi antibiotika , no vzdy sa to vratilo.ta bolest pri každej vymočenej kvapke sa neda popisat... len na skusku , som si kupila koloidne striebro a tak ma napadlo -že vyskusam to , ze co sa stane- uz od zufalstva som si koloidne striebro natriekala-priamo dole odkial sa moči!! v prvi den som to spravila asi 5x a bolest citelne ustupovala a ja som mohla udrzat moč! na druhy den som to spravila asi 3x a potom , uz len podla potreby -asi tyzden no a zapal sa uplne stratil !!ani sa mi uz nikdy nevratil !!! a uz je tomu niekolko mesiacov !!! píšem to sem, aby som vam pomohla ,lebo u mna to zabralo, skuste to , je to lepsie , ako tlacit do seba antibiotika a nicit si ine organy !!!

mitur

Zrejme ide o zápal močových ciest alebo drobné úlomky, z ktorých sa neskôr utvorí kameň. Tiež záleží od farby moču. Ja som v tomto už veterán, tak Ťa vítam v klube ľadvinárov. Čím skôr pôjdeš k lekárovi, tým lepšie. Neliečené močové problémy môžu viesť k impotencii.

slnie

Ale damy, co tu vymyslate. Mna chytil zapal mocovych ciest, ktory sa prejavuje palenim pri moceni rovno na Silvestra. Okamzite som si nasadila furantoin, tabletky na to urcene, s ktorymi mala svojho casu vyborne skusenosti moja mama, brala som ich 2x denne rano a vecer a do troch dni som mala absolutne po probleme. Mozete gynocajickovat kolko chcete, tym to nevyliecite, ale budete curat do nemoty. Naozaj doporucujem ten Furantoin, daju to aj bez receptu, uzivat v minimalnych davkach tri dni a hotovo. A keby az to nezabralo, ist lekarovi. Ale zaberu.

janík

pálenie pri močení je spôsobené "prehriatím"tenkého čreva a toto zas prehritím srdca(v akupunktúre hovoríme , že srdce má veľa ohňa).Vyhľadaj akupunktúru,nech schladí srdce( aj stredný akupunkturita by to mal zvládnuť