neviem dychat !!!

Príspevok v téme: neviem dychat !!!
petko...

prosim vas pekne pomozte mi uz 10 rokov lejem do seba nasivin kazdy den miniem jednu flasku .... som z toho zufaly u lekara som bol ( je to de-bi-l) dal mi kvapky na ktore som doplacal 21 € vraj pomozu daval som si ich tyzden a nic.... isiel som opat a zase ine kvapky.... a jasne ze nic nepomohlo.... vraj moj nos je narkoman ... chcem sa toho zbavit !!! ako ??? chcem dychat bez kvapiek !!!!

ahjajjaj

Simona55, s tým neviem dýchať súvisí viacero diagnóz, niekto má problém so srdcom, iný bolesti hrudnej chrbtice, potom panická porucha, astma, zápal pľúc...

Tomas12345

Simona55 :

Ked sa ti začne zle dýchať, skús si zívnuť. Ono totiž aj mne zívnutie často krát pomôže ked sa mi začne zle dýchať.

mjanik

ak ide o "nos",tak je chyba v pľúcach,ak ide o nemožnosť sa nadýchnuť,tak ide o obličky-obidva sú dobre liečiteľné akupunktúrou

Simona55

Ahojte mám veľký problém včera sa mi stala dosť nepríjemná vec vôbec som tiež nevedela dýchať rozdýchavala som to ale skončila som dnes v nemocnici s kyslíkovom maskou je to maska ktorá mi umožňuje dýchať ale ak vás to takto trápi ako mna ihneď navštívte doktora!!

Simonella

arlind: ak mas podobny problem ako tu uz neaktualny peter, tak mam mozno mensiu radu ktora by ti pomohla..
nezazila som to ja, ale moja kamoska ktora taktiez bola zavisla od kvapiek do nosa roky.. stale jej krcny daval len kvapky ktore uz nechcela brat no bez nich dychat nemohla.. tak sa nastvala, a sla na jedno vysetrenie (neviem presne ako sa volalo, ale ak by si mal zaujem, zistim ti) kde jej rozleptali nosovu sliznicu (nic strasne) len asi 2 hodiny musela dychat cez usta a na druhy den si tazko odvykala ze nema kvapky, no od tretieho dna ich absolutne nepotrebovala.. teraz ich vobec nepouziva a moze volne dychat :)