prosim vas pekne pomozte mi uz 10 rokov lejem do seba nasivin kazdy den miniem jednu flasku .... som z toho zufaly u lekara som bol ( je to de-bi-l) dal mi kvapky na ktore som doplacal 21 € vraj pomozu daval som si ich tyzden a nic.... isiel som opat a zase ine kvapky.... a jasne ze nic nepomohlo.... vraj moj nos je narkoman ... chcem sa toho zbavit !!! ako ??? chcem dychat bez kvapiek !!!!
neviem dychat !!!
petko ty vies o tom, ze na kvapkanie do nosa sa stanes zavisly? preto, ze si stale kvapkal, tak sa ti uchal a tvoj nos potrebuje stale tie kvapky to aj moja babka sa stale sanorinuje, tak ako napisal denz pokus sa znizovat davky, alebo sa naparuj nad harmancekom.
liv99, no skusim to tak... len ci to vydrzim ked bude len jedna upchata je to hrozny pocit... neviem ci uz bola taka tema ja sem nechodim len som nasiel forum kde sa vie poradit
uz tu taka tema davnejsie bola a jedna slecna s rovnakym problem radila, ze treba zacat kvapkat len do jednej nosnej dierky, kym si druha odvykne a potom prestat uplne. sama pisala, ze pomohlo...
meggy10 :)) to je mile od teba ale nemam na to €€€€€ ledva zijem som an invalidke
ano 1 flasku € 2,50 len na kvapky za den... u lekara som bol ... obvodny s tym nema nic.... v nasom meste je len jeden krcny lekar... ten mi dava v kuse len kvapky.... alergia to nie je... urcite!!! preto sa pytam co mam robit...
ivvka, tiez si myslim ze sa to da operovat...
Denz, ono to nejde... nos sa mi neuvolni
chod k moru nech ti vela vody vojde do nosa aby ti precistilo. moja mama tak tiez kvapkala a nemohla dychat a pomohlo.
Petko a to ta ani neposlal na konpletne vysetrenie?Moj syn tiez mal podobne potiaze ako ty ale on este k tomu kaslal .Lekarka ho poslala na vysetrenie a v nosnych dutinach mal ulozene velke mnozstvo hlienu .Musel ist na operaciu kde mu to vycistili a terazu ma chvala bohu pokoj.
Coze???? 1 flašku? To co si doteraz sakra robil? Ihned chod k lekarovi, alergologovi a zmen obvodneho! Hned!
no...tak to si.
skus postupne znizovat davku...