Trapenie ?!

Príspevok v téme: Trapenie ?!
Zion91

Caute... no mam taky problem s piatelkou ja(18) ona(17) sme spolu uz rok vsetko bolo oki taky prvy pol rok lebo sex sme neriesili lebo nikto znas to este pred tym neskusal ale proste casom boli moznoti ked sme boli spolu sami doma a proste sme zacali spoznavat svoje tela ale priatelka neak nema rada ked zacnem temu sex ako sem tam sa stane ze to je v pohode aj som sa jej spytal ze kedy to skusime ale ona ze nevie bola u gyneologicky a zevraj ma neaky zdravotny problem tak jej dala neake tablety som si povedal v poho ved sa nemame kde ponahlat ved ju velmi milujem a sex pocka ale neak to na mna prislo ze mam velku chut to skusit ja som jej navrhol ze ci neskusieme oral ona suhlasila a povedala ze ked spolu budeme a bude taka moznos tak skusime a ja som tomu veril kedze nemala problem sa mi snim hrat v nohaviciach a tak ale ked to prislo tak som ju vyzliekol a proste bolo to uzasne ale ona sa ma tam dole ani nedotkla ako trosku som bol smutny a bolo to na mne vydiet ale necel som jej to povedat lebo by som jej ublizil ale potom bola hadka a neak to zomna vypadlo a ona to okomentovala ze ona chcela len nevedela ako nato... hm tak som si povedal oki teras nedavno bola ona u mna a tak som si myslel ze teras to uz vyjde ale nestalo sa aj ked zasa slubila ale asi na mne zbadala ze som zasa sklamany tak to uz skusila aj ked som jej povedal ze to nemusi robit ked sa jej to hnusi alebo nieco ale zacala ja som bol stasny a robila to podla mna dobre ale zrazu asi po minute prestala a rosplakala sa a nechcela somnou hovorit potom sme si to vyrospravali zevraj to bolo preto ze to nevie robit a tak... ja som jej povedal ze to robila dobre ale neak mi neverila a povedala ze to uz nebude robit :( ja som stoho smutny lebo proste moje telo si uz nieco take pyta aj ked rozum by aj pockal.. ona sa boji ze ked sa somnou nevyspi tak ju necham ale ja ju nechem pre toto nechat ked ju milujem a proste stale je to to iste dokola ked sme sami spolu ... fakt nwm co uz nan robit

Kika:)

Tak aby som mu strčila prst, alebo niečodo riti, na to si netrúfnem asi nikdy:D a sat jasne snažila som sa, na to mysliet...aby to malo fantáziu, vieš aby to nebolo iba dnu von ako si napísal...ale..bolo to predsa len prvý krát..asi nič moc: D

uuu

musíš aj poriadne sať !!! nielen von-dnu a hore-dole. a nezabudni na vajíčka. a niektorí zbožňujú prst v riťke.

Tak po prvé, niesom panna, ale sním som ešte nespala, vždy ked sme boli sami na intráku, neviem bolo to moc také , bola som strašne nervozna a bála som sa a neviem čoho, a on to rešpektoval, a hentam vonku to bolo také vzrúšo, celkom ma bavia verejné miesta:-D
a nebolo to o strom, to by škriabalo :-D
A ešte že som bola posmelená alkoholom, proste bolo to podla mna ideálne, aby som sa ot na izbe nebála....

malaalam.

a este nieco, to si vanze chcela mat prve milovanie opita a opreta o strom? radsej pockajte na lepsie podmienky:)

Ved ja nechcem kvoli tomu prestať.. nie...ja hovorím, že ma to bavilo, a som prekvapená sama sebe:-D
Len ma to trápi, aj som mu písala ptm smsku že zlato prepáč, že mi to nešlo, a tak, a on že to nerieš išlo ti to super..:-D ale nemohlo mi to íst super, na prvý krát nič nejde predsa...ale šak čo už no ..
Ja som si len vždy myslela, že jednoducho pri orále sa chalani rýchlo spravia....
A nieje erekcia to že sa mu postaví? a ejakulácia to že sa urobí ?
Lebo mu stál, ale neurobil sa, čo som chcela....:(
Inak datelinka dakujem si super:)

A nemohlo to byt ja nfm prostredím ?Ono a stalo že sem tam išiel niekto tak podalej od nás, a tak ja nfm ..:-D
Asi to bolo tým, že to ani neviem, ale myslela som že to bude lahšie..dpč.. :(
Ale dakujem :)

datelinka

tak ako vravi malaalam, mohlo to byt aj alkoholom, niekto ma erekciu, este sa len dotknes jemne bruskami prstov intimnych partii, niekto len nan pozries, a niekomu to trva omnoho dlhsie. pri alkohole velmi zalezi na mnozstve, trochu alkoholu povzbudi, vacsie mnozstvo vsak otupuje zmysly. kika, nehladaj chybu v sebe a nezanevri na taku nadhernu sucast sexualneho zivota :-) skoda by bolo vynechavat ju a ochudobnit seba a najma svojho partnera :-)

malaalam.

kika, to bolo asi alkoholom,ze mu to trvalo dlhsie, ale ani nemuselo byt. Mozno mu to tak bude trvat vzdy. Niekto je za 30sek, niekto za 10min:)

Ludia Ludia pomóoc !:-D
Ak si niektorý pametáte, ja som tá ktorá sa bála akokolvek uspokojit svojho chalana..Tak včera sme oslavovali moje narodky a tiež to že sme spolu mesiac, trošku sme popili, a začali blbnút, chcela som sa sním vyspat, lenže sme nemohli nájst dobrú polohu, a kedže sme boli vonku, bolo to také na ***...Tak že mu vyfajčím :-D
Ludia, ako mala som chut sa inak smiat, normálne ma to bavilo, aj mi chutil, proste som sa snažila, aj na doraz a tak, ale trvalo to asik tak 5min a on nie a nie urobit sa..
Áno som neskúsená , preto sa pýtam, ide o to že to neviem, kedže som to skúšala prvý krát, alebo trvá chalanovi dlhšie kým sa urobí alebo ako ?
Prosím ktosik mi ohladne tohoto dáko poradte alebo tak :)Dakujem moc:)
Inak prepáčte že sa pchám to tejto témy, ale nehccem otvárat zas novú ..kedže ich tu je ptm milion :D

kory

Zion91
nemusis sa bat lebo ja som bola uplne rovnaka...ked som mala prvy krat robit chalanovi oral odhodlavala som sa aj niekolko tyzdnov a vzdy ked sme boli sami a vsetko bolo fajn tak som sa zlakla a nechala to tak...a potom ked k tomu prislo tak som tiez po chvili prestala a zacala som uplne plakat...aj ked neviem preco ale to bolo asi vela veci dokopy...citila som sa strasne trapne a ze to nerobim dobre aj ked on tvrdil opak...
tak jej daj cas, ona pochopi ze sa za to hanbit nemusi a zacne ju to bavit:)...