Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Trapenie ?!

Príspevok v téme: Trapenie ?!
Zion91

Caute... no mam taky problem s piatelkou ja(18) ona(17) sme spolu uz rok vsetko bolo oki taky prvy pol rok lebo sex sme neriesili lebo nikto znas to este pred tym neskusal ale proste casom boli moznoti ked sme boli spolu sami doma a proste sme zacali spoznavat svoje tela ale priatelka neak nema rada ked zacnem temu sex ako sem tam sa stane ze to je v pohode aj som sa jej spytal ze kedy to skusime ale ona ze nevie bola u gyneologicky a zevraj ma neaky zdravotny problem tak jej dala neake tablety som si povedal v poho ved sa nemame kde ponahlat ved ju velmi milujem a sex pocka ale neak to na mna prislo ze mam velku chut to skusit ja som jej navrhol ze ci neskusieme oral ona suhlasila a povedala ze ked spolu budeme a bude taka moznos tak skusime a ja som tomu veril kedze nemala problem sa mi snim hrat v nohaviciach a tak ale ked to prislo tak som ju vyzliekol a proste bolo to uzasne ale ona sa ma tam dole ani nedotkla ako trosku som bol smutny a bolo to na mne vydiet ale necel som jej to povedat lebo by som jej ublizil ale potom bola hadka a neak to zomna vypadlo a ona to okomentovala ze ona chcela len nevedela ako nato... hm tak som si povedal oki teras nedavno bola ona u mna a tak som si myslel ze teras to uz vyjde ale nestalo sa aj ked zasa slubila ale asi na mne zbadala ze som zasa sklamany tak to uz skusila aj ked som jej povedal ze to nemusi robit ked sa jej to hnusi alebo nieco ale zacala ja som bol stasny a robila to podla mna dobre ale zrazu asi po minute prestala a rosplakala sa a nechcela somnou hovorit potom sme si to vyrospravali zevraj to bolo preto ze to nevie robit a tak... ja som jej povedal ze to robila dobre ale neak mi neverila a povedala ze to uz nebude robit :( ja som stoho smutny lebo proste moje telo si uz nieco take pyta aj ked rozum by aj pockal.. ona sa boji ze ked sa somnou nevyspi tak ju necham ale ja ju nechem pre toto nechat ked ju milujem a proste stale je to to iste dokola ked sme sami spolu ... fakt nwm co uz nan robit

Kika:)

Ste všetci takí zlatí, ale priznajte si , lahko sa vám to hovorí, ked patríte medzi tých skúsenejších ...
Ja Som vždy mala problém stým čo nepoznám, neznámeho sa bojím, a napríklad niesom panna, ale ešte som ho v ruke nedražala, že ako som mohla mat sex? neviem ...:-D
A teraz sa chcem velmi vyspat s mojím chalanom, ktorý je úžasný a povedal mi že až ked sa nebudem báť, ale kvoli tomu že neviem čo mám sním robit, sa sním nemožem vyspat....Ako úplne trápne, sa cítim jak malé decko, čo možno aj som, ale nedokážem zahodit zábrany za hlavu, možno ked si trošku vypijem a uvolním sa..Možno je to dvoverou neviem ...
A sorry, že sa trepem do tejto témy.... :-D
Neviem, neviete mi niekto pomoct ?:-/ hhmm?

n,,

tak vieš.. baba a ak ešte neskúsená tak to je veľmi komplikované aj ja som to tak mala som prvý krat skúsila a chalanom oral .. a ako nikdy predtým som sa ja nikoho ani nechytila a ešte nie aby sa mna chytil ... týžden som sa mu vyhýbala týžden.. lebo som sa veľmi hambila ani neviem za čo!.. ale jednoducho.. bolo to iné a trvalo mi kým som si na to zvykla potom na mna chalan išiel veľmi zľahka nieže na další den na nu vybafneš.. pomalinky.. msuíš a rozvpráavať že nemusí ti to robiť ale stači ak sa bude chytať.. a že je to veľmi dobre aj davaj to na javo ke´d ti ho chyti že hmm dobručké a tak.. a ona postupom času sa odhodla.. len trpezlivosť.. viem sa vžiť do jej koži:)

datelinka

nie, ja som isla hned naostro :-)) ja len vychadzam z toho, ze sa dost rada "hram" s tymito jedlami.
dievcata sa pytali, ako na to.

malaalam.

datelinka a to si vanze takto "trenovala"? ja neviem, ale podla mna je to jedna z takych veci ako bozkavanie, ze trenovat to nemusis, proste to uz mas v sebe. A uz to staci len vylepsovat a to sa s bananom a zmrzlinou nenaucis, ale s partnerom.

datelinka

treba trenovat kika, tak ako piste, nikto uceny z neba nespadol. najprv na zmrzline, potom na banane, pozriet si zopar filmov so steklivymi scenami, naucit sa od "profesionalov". potom sa uz staci nechat viest len citmi a naucit sa vnimat pocity partnera, skoro zistis, kedy a aku intenzitu, hlbku, taktiku :-))

Kika:)

Vidíš ona sa aspon odhodlá, možeš byť rád, ja to chcem veľmi skúsiť, ale bojím sa, ak mi to nepojde neviem čo budem robit, Viem, že nikto z neba učený nespadol, ale neviem ...tu na tomto fóre sa v jednej (miestnosti, alebo ako to mám nazvat, v jednej otázke) riešilo, že 80%báb nevie robit fajku....A pravda je že pár ludí sa k tomuto názvu pridalo, tákže teraz mám v hlave menší chaos, že ako dík ...
Ale ked jej povieš ako velmi ti to robí dobre, a povzbudíš ju, myslím, že ju to navnadí, mne by to určite velmi pomohlo :)
držím vám palce:)