mam velky problem,viem to

Príspevok v téme: mam velky problem,viem to
hellkaa

ahojte.Uz dlksi cas mam problem ja a moje stravovanie.Vsetko to malo co zjem tak mam hned vycitky,casto pouzivam aj prhanadla.Uz neviem co to je normalne sa naobedovat.Ked ziem daco co sa mne zda viac napriklad banan,tak dokazem mat obrovske vycitky ktore ma casto vedu az k placu.Ja nechcem,ale nedokazem to.Viete mi niekto poradit prosim ak ste tiez presly niecim takymto.Dakujem Vam moc.Chcem pomoc tu,osobne o tom nedokazem hovorit aj ked by som moc chcela.Idem s toho zosaliet.Nezjem daco bez toho aby som nepozrela kolko kcal to ma.Jem ozaj pomerne dost malo lebo sa bojim ze velmi priberiem.

hellkaa

MyName ano mam priatela ale posledny cas sa vyhybam kedy len mozem lebo nechcem aby nieco zbadal a casto som podrazdena tak sa vyhovaram na pracu..

moon nikka

milá helka!
nečítam celú diskusiu, možno ti to tu už niekto povedal. podľa toho, čo píšeš, mám dojem, že tvoj problém musíš riešiť s odborníkom na psychiku, nie stravovanie. zrejme máš problém, ktorý zjavne už sama nezvládaš. neviem, akú máš postavu, ale ak sa naháňaš za barbie-vzhľadom, jeden príklad z bežného života. každý rok chodíme na predstavenia jednej tanečnej školy. keď sme naposledy sledovali "španielky", úplne top bola baculatá dievčinka, ktorej bruško pretŕčalo cez sukňu. do vrecka mohla schovať všetky tie krehulky, čo síce tancovali, ale nešla z nich tá správna iskra. stravuj sa zdravo, ale nebuď otrokom nejakej pomýlenej predstavy o tom, ako by si mala vyzerať.

MyName

Mala by si byt maximalne spokojna.Mas 21 takze niesi ziadna pubertacka.Si zena a mohla by si mat kludne o niekolko kg viac.Ozaj.Ale to pride este po case.Prehanadla,chudnutie atd to nikam nevedie.O com to vsetko je? Mas priatela?

MyName

Rovnake miery mam aj ja.Len s tym rozdielom,ze ja netrpim problemom aky mas ty.Papam velmi rada.Aj ked som aj ja niekedy cca rok a pol dozadu kontrolovala svoju vahu.

Jajka001 nemusi byt hned vychudnuta.Kazdy ma inu postavu.Poznam baby co su vyssie a chudsie odo mna a vyzeraju plnsie.Ja mam len chudulinke rucky.Stale som ich mala ale vekom mi to zacina vadit :) Chcelka by som ich mat silnejsie.Ale to uz nabehujem k inej teme.
Len tolko,ze prajem ti Helka vela sil a chcela by som sa opytat ci si z tvojho okolia niekto nieco nevsimol.Nesnazi sa ti pomoct?
Mne stale vraveli ked som chudla,ze naco netreba mi.Ale tak rozum :)

hellkaa

uz nevladzem:(preco ked si svoj problem dostatocne uvedomujem,tak preco to nedokazem dako ovpyvnit a zmenit.preco to je take tazke?

hellkaa

uz nevladzem:(preco ked si svoj problem dostatocne uvedomujem,tak preco to nedokazem dako ovpyvnit a zmenit.preco to je take tazke?

anna00000

Anorexia prebieha tak,ze clovek chudne mozno schvalne mozno nie ,casom schudne natolko ze sa do toho chudnutia ,,zalubi,, prestane mysliet na to ze schudol pod svoju uroven.Potom sa mu metabolizmus spomaluje a ked zje nieco ,,navyse,, ako je zviknuty bude pocitovat ze pribral,mat vycitky ,nerad sa ukazuje v niecom kde evidentne vidno aky je chudy.No a samozrejme ma strach z jedla,dalej je to este cvicenie aj nadmerne vicenie,vyuziva kazdu situaciu na cvicenie...rozmysla nad tym co zjedol dnes co zje zajtra a tak.Clovek si vsima obsah jedlo pozera kalorie atd.Vsetko sa to tyka odporu k jedle.Potom hrozia rozne chorby priznakom je aj strata menzesu a pod.
Mne osobne pomohla psychlogicka,odporucam ju aj tebe:-)

hellkaa

katkaag ja ich uzivam tak pol roka,niekedy si dam 6niekedy 12 obcas 20tabliet.Predtym som pchala tiez do seba vseliake svinstva,lieky na chudnutie,pila jablcny ocot.Proste vsetko len aby som schudla.Potom som prestala a riesila tak ze som vobec ale 10 dni nejedla len pila vodu,kavu,ked som moc pocitovala hlad dala som si pohar jogurtoveho napoja,acidka.Niekedy len cukrik a bola som schopna cvicit hodinu.

katkaag

ahoj Hellkaa, mna trapi podobný problém ako teba, a preto sa chcem opýtat ze ako dlho uzivas prehanadlá a kolko? ja sama už rok a pol a každý den 6tabletiek, viem ze je to zle a sama sa bojím že aké to može ma následky, ale to co mám v hlave je ovela silnejsie a neviem s tým bojovat.dakujem za odpoved