Ahojte, mam 20r, som v pohode. Moj problem je velmi jednoduchy. Trpim strachom zo smrti. Cez den je to OK, mam len sem tam zle myslienky ale akonahle je tma a idem spat tak jedine co ma napada je problem konecnosti zivota, nezvratnost smrti, exitus, koniec. Niekde som cital, ze ked je clvoek zamilvoany tak na to nemysli, hovno. Ja na to myslim aj tak. Bojim sa toho, lebo je to neznamo. Je mi jasne ze clovek sa boji neznameho, alebo ma respekt pred smrtou ale som si isty ze moj strach nie je v norme. A nie je to standardny strach, ja proste idem az do extremu a rozmyslam o zmysle zivota (nie vlastnom) ale o celkovom zivote, o vzniku, o vesmire, co to vlastne je. Dost ma to serie lebo ak to spocitam tak denne dajme tomu venujem tymto smutnym rpedstavam a myslienkam aj hodinu. Som si isty ze mi napisete ze je to na psychologa, ale ja sa pokusam (zatial) bez neho. Rozmyslam o tom co mam pred sebou, co idem robit dalsi den, co som robil, co som sa kde s kym rozpraval .. ale aj tak v konecnom dosledku prijdem k otazke zmyslu zivota na zemi, preco vznikol a dakedy az zivot chapem ak outrpenie, asi preto co som spomenul na zaciatku ze sa nedokazem zmierit s tym ze tu uz raz nebudem. Chcel by som poprosit tych, ktori maju obdobny problem, alebo niekoho poznaju a ako to riesili. Ja psychologa nepovazujem za nejake osobnostne a ponizenie ale citovo ma to zlomi, ked by som mal k nemu ist, pretoze stale si sam sebe tvrdim ze so mvyrovnany clovek. Dakujem vsetkym ktory budu k veci
Strach zo smrti
:D nie ale asi dnes vecer tam vtrhen ma zaockujem ho a bude pokoj:DD ale jeho otec sa asi dal zaockovat...:)
nepytaj sa nerobi to dobrotu...
zuzik- a co sused......umrel lebo sa dal zaockovat??? :DDD
Nepytam sa ci si bola u usneho.....
aj ja viem:DD keby som nemala rodicov doma:DD ked boli na stuzkovej to bola ina haluz:))) no ja mam suseda zas vecne ozraleho..a taky mlady pekny bol:))) a hlucha som aj sama:DDD
zuzik- myslis???:)))).....ja viem byt az do rana hore:)......teda aj ja:))))
ja mam hluchych susedov a nikto ti to neuzna:DD
no v noci uzasna:D ty:D so mnou malokto vydrzi kecat:))) mas naladu?:) lebo ja ta prekricim urcite:DDD
zuzik- no....ved tie usta ze sa ti nezavru:DD
to je dobra vec:)))...............hlavne v noci:)))))
a ja rad kecam tiez:)))..........len musim mat naladu a cloveka co ma prekrici:DD
jaj pri mne urcite:DDD ved ja bud sedim nad knihami alebo robim blbiny a huba sa mi nezavre cely den:DD pri mne by si tolko toho dohnal:DD
zuzik- stara???:DDD
hmmm:DDD
Len vyspela:)))
a to je rozdiel:)
Niekedy mam pocit,ze mam co dohanat pri tebe:))
:DD no kompliment:)) ale ja hovorim o sebe ked budem mat tridsat:DD ja rychlo starnem ked uz teraz som stara:DDD
zuzik- beriem to ako kompliment:DDDD
to ostatne som neprecital :DD