co by ste robili vy na mojom mieste?

Príspevok v téme: co by ste robili vy na mojom mieste?
xantipa

Zozanmila som sa s chalanom, a kedze som ho velmi chcela stretnut tak som mu napisala, potom sme si smskovali nejaky cas, raz sme sa stretli a padla medzi nami iskricka, potom mi raz dokonca napisal, ze sa mu pacim a ze dufa, ze ma znovu uvidi. Potom sa uz neozval. Napisala som mu, aby sa mi po sviatkoch ozval, napisal /kedze bol na Vianoce prec/, a na Silvestra som mu napisala peknu sms s blahozelanim no a posledne co odpisal bolo, ze mi zablahozelal a na konci dodal, ze mi do Noveho roku praje vela stastia a zabavy. Odvtedy sa neozval. Velmi ma to trapi, lebo neviem co to malo znamenat, som si ista ze sa mu lubim, ale prva mu uz pisat urcite nechcem, spravila so to uz vela razy, myslim, ze teraz je rad na nom. Co mam robit? Zasa sa ponizit a pisat mu, akoby som bola totalne zufala a nemala nikoho kto by o mna stal? Poradte mi prosim, ako by ste to riesili vy... ?

sin

Aaaaaaaaaaaach.....
Zavolaj mu a spytaj sa ho narovinu, ci ma zaujem sa este stretnut. Ked ano, tak si vydupkaj to, aby ti povedal kedy by aspon priblizne mohol. A ziadne take keci z jeho strany, ze: "No chcel by som sa stretnut, ale neviem kedy...", alebo, ze nema cas ("kazdy si najde cas na to, co chce". Takze ked cas nema uz nejaku dobu, tak ta nechce).
SMSsky su blbost. V SMS napisem oznam, ze "dostala si 2jku z matiky" a nie taketo spoznavanie. Ked ti nebude dvihat telefon, ani ti odpisovat na SMS, tak mu napis poslednu SMS v zneni typu: "Kedze jediny kontakt na teba mam telefonom a ty sa mi nehlasis...beriem to ako stratu kontaktu s tebou a budem sa aj podla toho spravat. Maj sa".
A uz sa mu nehlas. Ale nevymazavaj si jeho cislo z adresara! Aby si vedela ked ti bude volat, ze je to on a vies sa dopredu naladit na hovor ;)

marCOS

ja by som sa asi odstrelil,,,ale kedze nemam pistol nic z toho a maslu vyazat nevym,,,a byvam na dvojke thaze ani to by nepomohlo,,,he he heeeeee,,,ale nie vies co? ak onho stojis thak mu napisa aleba zavolaj nech sa konecne rozhybe lebo ak nie thak kasles na nho a najdes si ineho,,a povedz mu ze uz mas aj zaujemcou thaze nech si radsej s tym rozhodnutim pohne,,to pomoze urcite

mi imi

zalubila si sa cez sms.ky, to je zle, do smsky napise clovek cokolvek a potom, ani to nemusel on pisat, a mozno nema kredi. zavolaj mu, pokecaj s nim ako sa ma a dohodnite si stretko

vodnarka

na tvojom mieste by som mu zatial nepisala mozno sa prave rozhoduje co dalej ci chce byt zas s tebou ci mu chybas a tak ved vyckaj a uvidis co bude ak ta naozaj chce ozve sa:)

pauli23

Nepíšmu, ak vieš kam chodí,tak sa trošku odviaž daj si pohárik začni sa s ním rozprávať,daj mu najavo záujem a určite to bude lepšie ako cez sms.očný kontakt nenahradí nič.

renca

viem ze nechces pocut aby si mu uz nepisala, ale ak mu nenapises, potom to budes lutovat, takze mu este napis, ved nic nestratis a potom uvidis, drzim palce...

xantipa

keby som nevedela, ako krasne nam bolo ked sme boli spolu, a keby som nevedela, ze medzi nami preskocila iskra, a po tom co mi pisal, tak by som nanho asi chcela zabudnut, aj keby to bolo tazke. Lenze mam v sebe urcite pochybnosti, problem je v tom, ze on asi nevie co si o mne mysliet, mozno vaha, hovori si, co od neho chcem, kedze je trochu starsi ako ja, ci sa s nim aj ja iba nezahravam a podobne... Keby ma poznal, asi by ma mal rad, rozumieme si, a to je moj ciel - dosiahnut, aby sme sa spoznali, a ked nam to neklapne, tak dovidenia.. ale nechcem sa vzdavat este pred zaciatkom.. ! Vazne ho mam rada, neviem ako nanho, mozno sa mu pacia zeny ktore vedia prejavit jasny zaujem. Lenze mne je to uz trapne, nechcem sa vnucovat... :-(( velmi ma to mrzi, preco ste vy muzi niekedy takito...

pauli23

Vôbec sa mu neozívaj.môžno sa mu podarilo niečo iné,že je s niekym iným,lebo inak by ti nenapísal,že sa máš zabávať. Ja by som na tvojom mieste na ńeho zabudla. Lásku si nevinútiš,ak chce byť s niekym iným s tým nič nespravíš. ak sa ti tak páči,tak by si chcela nielen sex,ale aj vzťah. a ak k sebe patríte,tak budete spolu a tú cestu si určite nájdete.ani neviem koľko máš rokov??

kiara88

ahoj xantipa,ja mam taky podobny problem ako ty..ja som sa s jednym chalanom stretla na Silvestra,ktoreho uz som poznala,ale sme sa asi 2 roky nevideli.vypital si na mna cislo a potom tak za dva dni mi napisal,,raz sme si dali rande,potom ma este priel pozriet na chatu ale tam som bola dost napita,tak sa bojim,ze som si spravila hanbu,ale on hovoril,ze nie..inak ja mu aj minule pisala prva a je mi to sproste mu zase pisat,wed preco on nie je iniciativny??no nie?tento week na disce som mu to aj povedala,ze ja uz mu prva nebudem pisat...odvtedy sa mi neozval,ale ja mu pisat nebudem!!