Čo vás ako prvé zaujme Na opačnom pohlaví ?

Príspevok v téme: Čo vás ako prvé zaujme Na opačnom pohlaví ?
Kika:)

Čo vás ak prvé zaujme, pri pohlade na ňu/jeho ?
Alebo ste na niečo špeciálne zaťažení/é?
Pýtam sa preto, lebo ma to zaujíma...Moj priatel mi napríklad povedal, že sa mu na mne najviac páči moj zadok, a to čo mám v hlave(paradox?:D)....
Mňa na nom zaujali oči, postava, a povaha....
Čo si ako prvé všímate? zaujíma vás postava? alebo aký je človek povahovo ?
Jednoducho by som chcela vediet čo vás ako prvé dokáže zaujat, a čo vás drží pri vašom partnerovi ..napríklad že milujete na nom, že vás dokáže vždy podržat, rozosmiat, alebo tak ..:)
ĎAKUJÉÉM :)

theoleander

Ja som si všimla že každý si na druhom ako prvé všimne to čo na sebe preživa ako subjektívny nedostatok,alebo sa mu to páči práve preto že na nom to nie je.
Kamoška ...nehcápala som čo sa jeje páčilo na prvom frajerovi na moj kus otrasný, a povedla že vieš aké má krásne zuby? už takého nenájdem.....čo??? ty si zuby všímaš ja na to ebem.lebo ona má ich zle a do dospelej mladosti mala mliečne čo som si nikdy nevšimla až ked sama ma na to neupozornila.

Iná kamoška,tiež som nevedela čo v nom vidí proste pre ostatných otras, že ona je zbláznená do brežnevovského obočia na nom, lebo ona tam nemá chlp ani si nemá čo vypinzetovat proste...A jemu sa na nej to páčilo že nechlpatá tri blond riedke vlasy na hlave, pren ho tobolo sexy.

No a ja mám rada dlhu velku hlavu ddddd,lebo ju mám uzku a drobnu.Mne to stačí ak má hlavu velku a dost aj dlhu vacsiu v nepomere k výške je 175 cm ,má u mna vyhraté.Aj biely ako cmar može byt aj vyrášky na celom tele a žlté zuby može mat ddddd, može byt chudý nesvalnatý , či plsnší , ale ked má tou hlavu a krátke vlasy, tak ho zbožnujem, proste....plus dlhý nos blizko oči krtáke člo.

Káaždému svoj opak je prítažlivý.

hormon

Ja som pri priatelke po 4 rokoch prestal fajcit, zo dna na den, dá sa to, len treba chciet =) a fajcil som 30-40 denne, takze extrém a totalna zavyslost, no dokazal som to =)

miii

zaujal ma krasny biely usmev milujem ked sa na mna usmieva a samozejme posta,správanie............sice ja nefacim ale nevadi mi topripartnerovi pokial raspektuje hygienu ust

ellyy

mna prve co na niekom zaujme je vyzor a nech nikto netvrdi ze to tak nie je!!, nejde o to ci je krasny, ale co z neho vyzaruje a oci su oknom do duse, a potom pride ta druha vec, co z neho/ z nej vyjde ked otvori usta... to vela cloveku napovie, a dalej si vsimam ci fajci, pije a ked hej tak body dolu:-D:-D:-D a tak pomaly nejako robim vyber:-D:-D:-D ale ja som bola dost narocna, pretoze som hladala partnera, ktory by bol ako ja takze ja som si dala zalezat a presne som vedela co chcem a co nie, ale to ci ma kratke alebo dlhe vlasy a ich farba alebo farba oci tak to mi bolo uplne jedno...uplne nepodstatne, pretoze ak clovek zostarne uz nebude mat blond vlasy alebo ziadne vlasy, dolezitejsie su uz potom spolocne zaujmy preto si netreba vyberat partnera podla krasy, krasa odide a co potom ostane??