Čo vás ak prvé zaujme, pri pohlade na ňu/jeho ?
Alebo ste na niečo špeciálne zaťažení/é?
Pýtam sa preto, lebo ma to zaujíma...Moj priatel mi napríklad povedal, že sa mu na mne najviac páči moj zadok, a to čo mám v hlave(paradox?:D)....
Mňa na nom zaujali oči, postava, a povaha....
Čo si ako prvé všímate? zaujíma vás postava? alebo aký je človek povahovo ?
Jednoducho by som chcela vediet čo vás ako prvé dokáže zaujat, a čo vás drží pri vašom partnerovi ..napríklad že milujete na nom, že vás dokáže vždy podržat, rozosmiat, alebo tak ..:)
ĎAKUJÉÉM :)
Čo vás ako prvé zaujme Na opačnom pohlaví ?
Wuáww..zaujímavé..ako myslíš ruky? akože či ich má pestované alebo ako ?:)
Ja si zase na muzoch vsimam najma ruky...samozrejme klamala by som,keby som povedala, ze sympatie nie su dolezite...jednodznacne su! Ale vsimam si ruky pretoze sa da z nich vela vycitat...som vlastne na nich tak trohu zatazena..moj priatel ich ma uzasne....a samozrejme to, co ma v hlave,jeho hodnoty, postoje a podobne. :i)
Jé, aký pekný názor, dakujem moc:)
takze ako prve ma zaujme usmev a oci. specialne zatazena nie som na nic - aspon dufam :)
ja si ho tak celkovo premeriam a samozrejme ak nema v hlave nic, tak mi je uplne ukradnuty
Definuj dostojnosť... pre každého je totiž dostojné niečo iné :)
Ďakujem za názor:)
Mna najviac zaujima ci ma dostojnost
Tákže nieje to tak, že napríklad sa ti niečo všeobecne páči, a podla toho si aj vyberáš partnerku ? ale uvidíš ju a proste ta na nej niečo zaujme..pochopila som ?:D
Tákže nieje to tak, že napríklad sa ti niečo všeobecne páči, a podla toho si aj vyberáš partnerku ? ale uvidíš ju a proste ta na nej niečo zaujme..pochopila som ?:D
to je rozne pekny usmev napr.