Masticka na červenú ritku

Príspevok v téme: Masticka na červenú ritku
sharon stone

dobrý den,rada by som poprosila o radu,poradte mi nejaku masticku,alebo nejaký recept na červený zadok u 9 ročného chlapca.Lekarka nam predpísla mastičku Imazol,nezabrala,skusali sme pytiol,sudokrem,masticku s rybacím olejom,..uz mam pocit,ze neviem čo mu dat,aby sa zlepsilo. Niekde som čítala že je dobrá i mast z oblasti homeopatie Cicaderma...dakujem za vase nazory.

Ivka 1

Na zaparenu - zapalenu ritku je velmi dobra masticka pre deticky ( a nielen pre ne)vola sa Rybilka.
Mozete skusit aj Menalind - ten pomaha aj pacientom s prelezaninami, tak urcite pomoze aj na ritku maleho babatka.
V pripade mimoriadnej bolestivosti su aj setriace peny na umyvanie bez vody aby sa pokozka pri mechanickom umyvani vodou
neodierala. Samozrejme najlepsi je kupel v repiku a v cistej vode. Pocas dna nechat ritku babatka prevetrat bez plienok ak je to mozne alebo pouzit bavlnenu plienku.
Kozmetiky na zaparene ritky je viac ako dost, velmi dobra ja aj modra Indulona, ta premastuje a velmi dobre hoji aj rozne suche ekzemy. Taktiez velmi dobre pomaha aj na zapareniny. Na miesta s poskodenou pokozkou je velmi dobry aj propolisovy krem - ten moze ist priamo do rany.

Muška

Jednoznacne u mna sudocrem. Treba pouzit aj sedaci kupel v repiku, dobre osusit a dodrziavat hygienu - umyvanie a nie len utieranie, bavlnene volne trenirky a sprcha rano, vecer. Nedrazdive mydlo v bio predajni, alebo lekarni.

pe84

ja nedam dopustit na bepanthen, dcera mala ritku zaparenu az do ziveho, vsetko ostatne ju stipalo, len tato masticka ju vobec nestipala a rychlo sa jej to zahojilo, teraz pouzijem obcas aj preventivne...

xixia

Ja mám doma výborný krémik. Je prírodný z mrtvého mora. Večer ked ma malá zaparenú ritku,tak jej to natriem len malilinké množstvo a ráno to má fuč na 90%, ak to má len také jemnejšie,tak ráno niet po tom ani stopy.

ivanka_83

a co tak bepanthen?malemu davam na zapareniny, je super.a mne zabral na cervene flaky okolo kutikov.ako jediny.hlavne ukludnuje, takze moze pomoct aj pri svrbeni.avlhke obrusky linteo su skvele.lepsie nez pampers a nivea

Najčítanejšie články