Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Masticka na červenú ritku

Príspevok v téme: Masticka na červenú ritku
sharon stone

dobrý den,rada by som poprosila o radu,poradte mi nejaku masticku,alebo nejaký recept na červený zadok u 9 ročného chlapca.Lekarka nam predpísla mastičku Imazol,nezabrala,skusali sme pytiol,sudokrem,masticku s rybacím olejom,..uz mam pocit,ze neviem čo mu dat,aby sa zlepsilo. Niekde som čítala že je dobrá i mast z oblasti homeopatie Cicaderma...dakujem za vase nazory.

Lili007 - Maria S.

Keďže sa u syna problém opakuje treba hľadať príčinu a nie riešiť dôsledky. Má syn kvalitné spodné prádlo? ...ideálne bavlnené a biele.
Intímnu hygienu treba robiť každý večer...to obnáša umývanie v čistej vlažnej vode, dôkladné ale jemné osušenie a natieranie krémom predchádzajúcim zapareninám. Nám sa veľmi osvedčil Bepanthen Extra,ktorý nás zachránil aj v tých najnepríjemnejších situáciách. Pokiaľ možno nech syn nosí doma len voľné bavlnené tepláky /bez spodného prádla/...nech sa prosto vetrá.

mayla

na zapareniny a aj ako prevencia proti ich vznikom nam uspesne pomahala a pomaha dodnes bepanthen care mast - velmi dobre hydratuje a regeneruje citlivu pokozku babatiek - deti.

stastnablcha

na červenu ritku pomaha v prvom rade cista voda a mydlo. ale to si uz asi vyskusala :) my sme pouzivali aj cicadermu, bola fajn. presli sme aj sudokremom, potom nieco z nivei (to bolo veľmi fajn) a nakonie sme skončili na uplne obyčajnej mastičke proti zapareninám z dr. maxu. a stala len nieco cez 3 eura...

gastanko2016

nám pomáha pri červenenom zadočku bepanthen care masť. Neobsahuje žiadne alergizujúce látky, takže je vhodná pre každý typ pokožky.

gastanko2016

ja používam bepanthen care mastičku malému na zaparený zadoček. Myslím si, že tým nič nepokazíš, keď ju vyskúšaš. Švagriná ju dávala aj synovi, ktorý mal päť rokov, keď mal červenú riťulu. Pokožka sa potom upokojila a prestala ho štipkať.

shayleen

Najprv treba vylúčiť alergiu na práci prášok a potom pozrieť kvalitu spodného prádla keď je to negatívne tak sudocrem alebo bepanthen

radusik

ja by som mozno skontrolovala ci si vie chlapcek dobre sam utriet ritku a aj kvalitu spodneho pradla. mozno ma nejake, ktore mu vadi. ak ide o zapareninu, tak potom aj kremik. ja pouzivam bepanthen. :)