dobrý den,rada by som poprosila o radu,poradte mi nejaku masticku,alebo nejaký recept na červený zadok u 9 ročného chlapca.Lekarka nam predpísla mastičku Imazol,nezabrala,skusali sme pytiol,sudokrem,masticku s rybacím olejom,..uz mam pocit,ze neviem čo mu dat,aby sa zlepsilo. Niekde som čítala že je dobrá i mast z oblasti homeopatie Cicaderma...dakujem za vase nazory.
Masticka na červenú ritku
niektoré
Kamionisti si zapareniny riešia tampónom napusteným vodou po holení,príp.ústnou vodou.Je to efektívne a spoľahlivé,a hlavne to neupcháva póry a potné žľazy na podráždenej pokožke ako niktoré masti.
Sudokrem
U nás doma je tiež číslo 1 Bepanthen krémik, máme ho stále kúpený, lebo je výborný na zapareniny, vždy to fajne ukľudní a vyhojí, využívame ho aj na rôzne ekzémiky, suché miesta, napríklad aj na ošúchaný noštek pri nádche, majú ho radi aj deti - sú škôlkari a už si ho aj sami pýtajú, keď ich štípe ritka, a občas sa zíde aj nám dospelým :)
najlepsi je pytiol mam to odskusane
nam pomaha bepanthen. ked uz teda cervenu ritku mame... snazime sa tomu predchadzat. najma dokladnym utieranim pokozky do sucha do sucha.
Ahojte baby, ja mam velmi dobru skusenost s mastickou Bepanthen, teraz ma dcera 2,5 roka a to uz nema plienku a ma viac zaparenu ritku ako predtym takze ju vyuzivam aj teraz a som velmi spokojna
Dobrý deň,
milé dámy, ktoré chcete riešiť spomínaný problémik so začervenaným zadočkom..a nielen s ním ale so všetkými problémikmi ohľadom detičiek, či už vnútornými alebo vonkajšími...cez ekzémiky, štipance, začervenania, buchnutia, odreninky, popáleniny, opuchy až po chrípkové ochorenia, hnačky atď atď alebo v prípade prevencie (predsalen nastáva čas škôlok a škôl), môžete ma kontaktovať na danovamaria@post.sk ...v portfoliu mojej firmy mám úžasné produkty, ktoré sú dermatologicky testované s hojivými účinkami a dlhoročnými skúsenosťami s používaním. Nepíšem Vám, keby to nefunguje :)) Prajem pekný večer a teším sa na spoluprácu :)
ahojte, nam velmi pomohla masticka bepanthen - poradila mi ju kamaratka na ritku a za 1-2 dni zapareninky zmizli :)... teraz ju pouzivame aj ako prevenciu.