Ahojte,
kedykolvek vidim krv /prevazne cerstvu mlaku, alebo tecucu, striekajucu, no prosste zivu krv/, tak v zaludku mam taky cudny pocit, nuti ma schulit sa do klbka, z tela sa mi stane plastelina a odpadnem.....dokonca aj ked ju vidim v telke...vtedy ale lezim, takze sa schulim a prepnem......ked mi beru krv zo zily, musim lezat a ked tahaju ihlou do striekacky, castokrat sa rozplacem, lebo ma to tak....ja neviem....boli, ale akoby vsade v tele, a mam strach......ked sa hovori o krvi, nemozem pocuvat, lebo to iste....fuuuj, este aj teraz je mi zle ...
lekar skusal mi pomoct pomocou nejakeho archanjela, ale nepomohlo....vidite, som taka zufala, ze som aj tomuto uverila....ale je to take iste....
potrebujem sa toho zbavit, lebo:
1. ak sa nieco stane nejakemu mojmu blizkemu, nebudem vediet pomoct.....
2. planujem dieta, a k tomu patri porod....tak naozaj neviem, ako to zvladnem, pretoze uz aj pomyslenie na to, ze tam dolu bude krv mi zabrani tlacit, pretoze uz len pomyslenie na krv a neviem si telo ovladat.....
Mam 31 rokov a prvy raz som odpadla v 4. rocniku ZS. ked som sa asi pichla kruzidlom do ucha, spoluziak zaloval ucitelke, ze mi tam tecie krv, ucitelka mi ju utrela servitkou a pamatam sa uz len ako som sedela na stolicke v strede triedy a vsetci okolo mna.....
prosim ak viete, ako sa toho zbavit, tak pomozte...sokova terapia nepomoze, uz som skusila a plastelina zase.....
dakujem