som uuplne HOTOVA :-(((

Príspevok v téme: som uuplne HOTOVA :-(((
salatka

ahojte, v podstate neviem ako zacat .... pred skoro polrokom sa so mnou rozisiel priatel, bola som z toho dost hotova a nevedela sa s tym zmierit, ale postupom casu to zo mn aneak odpadavalo a ja som bola v pohode ... medzitym som si nasla kamarata, s ktorym som mavala iba sex a potom ma oslovil jeden davny znamy a chodili sme spolu von a dali t neak dokopoy... lenze u mna bol problem v tom, ze som k nemu nic necitila, nepreskocila ziadna iskra a tak sme to pred dvomi dnami skoncili ...bol to vsak kamarat mojho brata, a hned nato, ako sme sa rozisli mu volal.. ze uz nei sme spolu a vraj sa spravam ako decko, a ze som ironicky povrchna (netusim co to znamema) a vraj este nie som zmierena s rozchodom s byvalym... to tam mozno trochu pravda byt moze, pretoze doteraz som bola ok ..ale teraz ked si na neho spomeniem a ak by sa hccel vratit, tak by som ho vzala spat (ale ot sa nestane).... nuz ale od tejto soboty, ako uz nie som s tym priatelom, tak mi stale vypisuje hovadiny a nech mu dam akukolcek odpoved, tak si to vylozi po svojom a samozrejme, ze som ta najhorsia .. ako ja uz takto nevydrzim a ked mam pravdu povdat, ani t pocasie mi nepridava na nalade, skor naopak ... mam pocit ze sa ani nemam z coho tesit, co robit ..hrozne ma to ubija a pomaly mam asi depky ... je mi uplne strasne :-( preco akurat ja nemozem mat niekoho normalneho , preco? no a odkedy nie osm s tymto tak som znovu obnovila sexualny vztah s kamaratom .... len teda samzrejme, on tolko casu nema .a ja uz neivem co mam robit ... ved neziadam snad vela ak hcem normalneho partnera ... a hlavne sa bojim toho, ze ostanem sama, ze si nikoho nenajdem :-(( prosim poradte mi .. som uplne na dne ....

salatka

nexus, ved o to sa aj snazim ... nemylsim na neho , mam ho na salame..len ma nahnevalo z akych veci ma obvinil.. aku furiu zo mna vykreslil ..to ani mone nie je

nexus

salatka, neries ho uz vobec, sustred sa aby ti bolo dobre... ja sa snazim uvolnit a zabudnut na vsetko, mne je dnes dost blbo...

salatka

ale ved on je ako debilny ..stale kraviny pise .. nechapem ho ..este mi tu vypisuje, ze sa tda asi s byvalkou dokopy a ako vsetko riesim.. a blbosti...priotm vsetko sedi len na neho .. je to blb a nemam na neho viac slov ...

darika

Dalsi pripad chytrolina,co nema co na robote,len buzerovat.Keby bola slapka,tak by si tu cital ine story.Ale to taky chytrak nepochopi.Tak pa pa

salatka

ja len jednoducho nechem byt sama . chcem byt s niekym, koho budem lubit, o koho sa bdem moct opriet a komu mozem byt oporou aj ja .... viem, ze nie je dobre nieco silit, lebo vtedy akurat nic nepride a potom akoby nic z cista jasna to pride samo ..

darika

salatka
preco ty vlastne tak strasne chces nejaky vztah?Pises,ze lebo nechces byt sama.Ale samotu ti vyplnia aj dobri kamarati,mozes si ju aj sama akokolvek.Nemusis hned vhupnut do vztahu.Alebo potrebujes sex?Alebo chces proste len niekoho zase lubit?Cim viac budes silit a chciet,tym viac budes cakat,pretoze ked clovek moc hlada,tak sa nuti zamilovat do kohokolvek.Hoc aj do postara.

salatka

stefka, dakujem ti pekne, tak jasne, ze casom snad niekto normalny pride, len vies, chcela by som aby to uz bolo ... a tak k byvalemu by som sa asi nevratila,lebo viem aky bol a buducnost s nim by asi nebola ziadna, kedze bol vzdy len ON a nie MY.. a to je velky pruser ...

Stefka1992

salatka...Normalneho chlapca si v buducnosti urcite najdes (: Nemala by si sa pozerat za seba co bolo...Ak ste sa rozisli takk to bolo mosno dobre pre obidvoch...vztah nieje len o laske...Je to hlavne nieco viac...je pravda ze nas partner po case nas zaujima menej a menej...ale tu ide hlavne o gto pochopenie a doveru a navzajom sa podrzat..viem ze to je iste tazke...ale bola by to hlupost keby si sa k nemu vratila spät pretoze by to uz nebolo to iste ako predtym...Ja chodim s mojim chlapcom pol roka presne vcera...Milujeme sa ale je to tazke...Chyba mi obcas sloboda..ale ked si predstavim kolko na nasom vztahu treba driet a kolko dobreho prislo a odislo stoji to aj za tu slobodu ((: urcite si aj ty najdes chlapca ktory o teba bude stat a bude pre teba neraz plakat a prosit aby si neodisla..to je skutocna laska (: tak ti drzim palceky (: