Byvam v bytovke a neviem kam sa davaju psy ak niekomu zomrie kto ho ma v byte a nie na dome. Na dome to maju jednoduchšie, zakopu si ho v zahrade ale čo mam robiť, ja? Kam ho mam dať? Už je dosť starý tak rozmýšlam dopredu čo potom. Ďakujem za rady.
Kam dať psa ak zomrie?
Už existujú krematóriá pre zvieratká a potom sa dá z popola zvieratka vyrobiť spomienkový predmet, ako napríklad soška, alebo prívesok. Robí to firma Topa
Ja som najprv tiež chcela psíka pochovat :( niekde v lese ked nás opustí. Nakoniec som sa rozhodla inak a som za to rada, lebo ho mám stále pri sebe. Skúste pozriet www.facebook.com
No u nás je aj taká možnosť že za poplatok telíčko odstráni veterinár. Či ho už dajú spopolniť alebo ich niekam pochovávajú to vôbec neviem.
tak urcite nie na ludsky cintorin.....
Zomrie? Snáď zdochne, nie?
My mame psov pochovanych doma v zahade. Ked naozaj nemas kde, pozri na nete, robia aj spopolnovanie a urna ti ho moze stale pripominat...
Monika, no ja som to prežila.mali sme pudlíka 15 rokov a zrazu mu začali odchádzať orgány.neudržal moč, nič nepomáhalo ani lieky a injekcie.veterinárka nám navrhla dať ho uspať.bol to pre nás ťažký deň, boli sme pri ňom a hladkali sme až kým nezaspal.hrozne sme pri tom plakali aj teraz plačem.tiež sme mali dilemu kam ho pochovať,ale nakoniec sme usúdili/lebo sme nemali kde bývame v byte/,že najlepšia bude kafiléria.bohužiaľ do lesa sa pochovávať nesmie, aj tak by ho vyhrabala nejaká zver a tá predstava bola ešte horšia ako kafiléria.navrhla nám to sama lekárka, takže sme odtiaľ odchádzali už bez nášho miláčika.a preto už nechcem psa,nechcem to už zažiť.
Ja byvam tiez v panelaku a ked nam zdochol psik tak sme zavolali do kafilerie a prisli si ponho .
a tak vies ale co s tym :) nevim ja nejako neuznavam take ze mu kopat hrob atd atd podla mna je to stale ohladuplnejsie ako ho dat vypchat a drbnut do obyvacky :)