Kam dať psa ak zomrie?

psiamama

Psik ako clen rodiny umrie zdochnut moze len necitak a predtym ich dali do kafilerky teraz myslim ze aj veterinari ponukaju spopolnenie no cenu neviem.

ludmilamila

Už existujú krematóriá pre zvieratká a potom sa dá z popola zvieratka vyrobiť spomienkový predmet, ako napríklad soška, alebo prívesok. Robí to firma Topa

Greeta

Ja som najprv tiež chcela psíka pochovat :( niekde v lese ked nás opustí. Nakoniec som sa rozhodla inak a som za to rada, lebo ho mám stále pri sebe. Skúste pozriet www.facebook.com

zuzusa

No u nás je aj taká možnosť že za poplatok telíčko odstráni veterinár. Či ho už dajú spopolniť alebo ich niekam pochovávajú to vôbec neviem.

jopal

My mame psov pochovanych doma v zahade. Ked naozaj nemas kde, pozri na nete, robia aj spopolnovanie a urna ti ho moze stale pripominat...

ninka255

Monika, no ja som to prežila.mali sme pudlíka 15 rokov a zrazu mu začali odchádzať orgány.neudržal moč, nič nepomáhalo ani lieky a injekcie.veterinárka nám navrhla dať ho uspať.bol to pre nás ťažký deň, boli sme pri ňom a hladkali sme až kým nezaspal.hrozne sme pri tom plakali aj teraz plačem.tiež sme mali dilemu kam ho pochovať,ale nakoniec sme usúdili/lebo sme nemali kde bývame v byte/,že najlepšia bude kafiléria.bohužiaľ do lesa sa pochovávať nesmie, aj tak by ho vyhrabala nejaká zver a tá predstava bola ešte horšia ako kafiléria.navrhla nám to sama lekárka, takže sme odtiaľ odchádzali už bez nášho miláčika.a preto už nechcem psa,nechcem to už zažiť.

0vecka

a tak vies ale co s tym :) nevim ja nejako neuznavam take ze mu kopat hrob atd atd podla mna je to stale ohladuplnejsie ako ho dat vypchat a drbnut do obyvacky :)