Kam dať psa ak zomrie?

brieta

Nie nikto nehovori ze ho ma dat "teraz" uspat ci utratit,je to iba alternativa,ked raz bude uz velmi stary,chory a utrapeny.Urcite je lepsie dat ho uspat ako sa pozerat na jeho utrpenie,psy mavaju tiez velke bolesti a hrozne trpia,nedokazu jest ani pit,iba lezia a cakaju na koniec a vtedy by som volila tuto moznost.Dufam Monika ze tvoj havkac este dlho pozije a uzijete si vela radosti a lasky.

lentilka58

breboha, ona písala že je starý tak to neznamená, že ho musí dať utratiť. niektí somári to robia len preto aby sa o neho nemuseli tolko strať. čim starši, tým väčšia starostlivosť. ak nie je chorý, teda že by trpel strašnými bolesťami nemá na to dôvod

dionee

brieta presne tak...
Och ani to citam uz nechcem, myslienka na smrt niekoho koho doslova milujem aj ked je to zvieratko mi nerobi vobec dobre:((
Ale ja viem ze nedokazala by som ho len tak niekam dat.. Aj ked je to zakazane, urcite by som si ho sama pochovala!!

brieta

s kariollom suhlasim,je lepsie dat ho uspat a byt do posledneho dychu pri nom a hladkat ho aby sa mu lahsie odchadzalo na druhy breh do psieho raja.Urcite ho nenechaj trapit ci nedajoze ako som pocula minule ze zastrelit !

brieta

Monika a nemas niekoho z rodiny napr, starych rodicov kde by si ho mohla pochovat napr u nich v zahrade ?
Ja si neviem predstavit,ze by nas pes ktoreho mame uz 14 rokov ,chudak stary a chory a teraz by som ho dala niekam odviezt a nikdy by som nevedela co sa s nim stalo a kde skoncil.

karioll2

kvoli chorobam treba spalovat.ked bude na tom velmi zle,daj ho uspat,je to najhumannejsie a mozes sa s nim rozlucit a hladkat ho kym nazaspi navzdy......a veterinar sa o vsetko postara

jajka001_

zakopavat zvierata len tak niekam do lesa sa nesmie. kvoli tomu ze ho potom vyhrabe lesna zver a roznasaju sa choroby.
nie ze by sa to nerobilo