Busenie srdca, tazke dychanie

house

busenie srdiecka v mladom veku suvisi
s genetickou predispoziciou na postupny nabeh arterialnej hypertenzie.Pomahaju sprchy , prechadzky , menej a casto jest lahke jedla a vela ovocia.Pomaha cesnak.
Dolezity je hlavne dostatocny spanok, neponocovat, ziadne stresy.Ak to nepomoze tak betablokatory a sedativa.Nechavajte srdiecko pracovat vo zvysenom tempe !

k milka

mávam občas tiež taký problém, a pred rokmi som bola na vyšetreniach, ktoré dopadli ok, vraj sú to palpitácie srdca,
ktoré neohrozujú život.Odporúčam pomalšie jesť, zhlboka dýchať, optimisticky myslieť, a ono to postupne
ustúpi. A možno by nebolo od veci ísť na preventívnu prehliadku, aby ťa ukľudnili.

srdiecko2

ja tiez mavam takyto problem, aj ked som v klude a sedim, tak sa mi bytie srdca zrychly, potom spomaly, raz dvakrat za sebou sa to zopakuje a potom je vsetko ok, a tiez niekedy mam taky pocit ako keby ma zabolelo srdce, neviem ako to presne vysvetlit, ale mam na mysli fyzicku bolest. aj som lekarke vravela, ze obcas mi pri srdci ako keby pichlo,tak ostala prekvapena, popocuvala mi ho, povedala, ze bije dobre a to bolo vsetko...no ja neviem....to stacilo len takto?

lulina222

aj ja to mávam,štítnu mám v poriadku,neviem čím to je,podľa mňa to môže byť z nedostatku spánku,únavy,stresov a podobne,ja to mávam väčšinou pred spánkom,ked zalahnem,srdce bije nepravidelne a rýchlo.

karioll2

po kazdej namahe sa zrychli tep a jedlo patri medzi ne
uz to tu bolo pisane velakrat,je niekedy dobre si pozriet stare temy tak som to uz pisal

inanitka

Akurat som chcela aj ja takuto temu založiť,lebo mam aj ja takýto istý problém,tak budem veľmi rada ak nám vie niekto poradiť čo nám je...