Busenie srdca, tazke dychanie

Marosko-n

Na srdce a dýchacie ťažkosti je vynikajúca GGW-BLV liečivá voda zaberie okamžite.
Teraz v správach je o plastoch vo všetkých EU- vodach aj na Slovensku.

Bistdureal123

Zdravim mam taky problem ze srdce mi z nicoho nic zacne byt rychlo potom pomali v tom dostanem stresne tlaky na srdce zle sa mi dycha niekedy sa dusim odpadavam a ta bolest sa uz neda vidrzat moze to mat nieco spoločne s tym ze fajcim a pijem a denne pijem 6 az 7 kav a pijem energeticke napoje 1az 2 litre denne

Kuky

Čaute chcela by som sa s vami podelitto svoj najhorší zážitok čo sa týka zlého dýchania bolestiach veľkému tlaku a samozrejme aj strachu.... Ak ste boli ma všetkých vyšetreniach a povedali vám že ste trávy a aj tak zlé dýchanie,uzkost,bolesti a strach ma ďalej pretrváva nezufajte :) mala som to isté a bola ma všetkých potrebných visetreniach mala som bolesti hlavy,pocit úzkosti bolesť pre, zlé spanie ťažké dýchanie, busenie srdca atď nakoniec mi ma začiatok zistili že mám "tetaniu" čo nieje žiadne vážne ochorenie ide o strach ktorý máte v hlave a to spôsobuje strach, zlé dýchanie paniku a rýchle busenie srdca... Vylúčila dom sa s toho tak ze som užívala magnezium a prášky ma ukludnenie ďalšia vec bola depresia čo spôsobovala úzkosť strach zlu a smútku náladu veľa placu atď skončila som u psychológa ktorý mi predpisal návykové prášky ktoré som mala užívať a časom prejsť na slabšie (samozrejme som ich nejedla a dala si ich možno 2x) bolo mi po nich ešte horšie tak som sa toho zbavila prirodzenov cestou no najhlavnejšia vec bola krivá chrbtica ktorá pôsobí ako na srdce, hlavu, kostí a žalúdok začala som sa hýbať a bolesť chrbtice na 60% zmizla.. Môže toto všetko spôsobovať depresia alebo block ma chrptici

mikis

ahojte mam taky problem,strasne sa mi tazko dycha,hned nastupi buchot srdca,hned sa zacnem potit a ked to prejde,tak ma zase trasie.uzivam paretin dlhodobo,dakujem za vase odpovede

ivca313

dobry den..chcela by som sa spytat..moja matka sa neustale stazuje že jej rychlo bije srdce..doktor jej predpisal tabletky.a povedal jej ze to je z nervoch a zo stresu..može sa jej niečo stať?keby ju niekto nastval?? moze sa to zhorsit?

fasta

Ahoj Sona777!

Samozrejme to môže byť aj stresom. No nemyslím že za tým stojí stres. Podľa mňa to bude buď vysoký tlak, alebo vysokým cholesterolom. Na tieto nepríjemnosti je dobrá diéta od doktora( nemysllím tým nič nejesť)Prajem skoré uzdravenie!

fasta

house

Moze sa jednat o signaly nastupujucej arterialnej hypertenzie zrejme genetickeho povodu .Tu pomoze hlavne nefajcit nepit kavu ani alkohol klud sprchy a prechadzky.No a neprejedat sa.
Rekreacny sport hlavne turistika, ale nie do kopcov.Ak to nepomoze tak Betablokatory.Este je potrebne vysetrit
stitnu zlazu aj z toho to moze byt.

bocellinko

ahoj,,mam podobny problem uz od detstva, kedy mi pri zlom nadychnuti alebo prudkej zmene tlaku zacalo bit strasne rychlo srdce, niekedy som to ovladol tym,ze som sa predklonil a zadrziaval postupne dych,v viacerich momentoch mi ako keby skocilo srdce na normalnu cinnost a mohol som dalej fungovat.Tiez mi nic nezistili. Zaujimalo ako sa vola tato porucha a ako sa da liecit :)