baby vy mate aj menzes?? ja anorekticka teda vobec niesom schudla som par kil a menzes sa mi stratil...poradte ako si ho vyvolate?
strata menzesu
no ja som mala anorexiu vážila som 48 kg pri výške 171cm...pribrala som na 56 a menzes sa mi dostavil...a verte v tomoto tele mi je užasne...kašlite na niaku postavu....zaleži vam viac na niakej sprostej trafenej mode vychudnutosti alebo zdravi ? verte mi chlapcom sa vychudnute dievčata hnusia....to asi každemu kto ma zdravu psychiku....odporučam liečbu.... a oči sa vám otvoria
ale nechapem, ako moze byt niekto taky tupy, ze nema menzes 5 rokov a nic s tym nerobi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a este chce otehotniet a cuduje sa, ze to asi nepojde....
iq hupacieho konika, nanajvys
ssssssssssss, menzes..prezyvku si sice zmenit mozes, ale ip adresu mas rovnaku, cize aj tak vieme ze si jedna a ta ista osoba
ak ma oci neklamu, maruska ti uz odpovedala, naco to opakujes ako papagaj? Ked nemas menzes 5 rokov a nejdes s tym ku gynekologovi, tak si taka hlupa, ze by si to decko ani nedokazala vychovat, takze je vlastne dobre, ze ho mat nemozes.
ahojte ja by som chcela radu chceme s priatelom babo a už dlhši čas nemam menzes asi to nebude možne :(
poradte čo mam robit?
sssssssss chod k doktorovi, co ine?asi ti vynada, kde si bola doteraz, ale to je len a len tvoja chyba...a ked sa ti nebude darit otehotniet tak sa necuduj
ako moze byt niekto taky blby
ahoj aj ja už dlhšie asi tak 5 rokov nemam menzes a stale som to zanedbavala a teraz by sme chceli s priatelom babo a asi to nebude možne, lebo bez menzesu to nejde :( čo mam robit poradte mi , ako mam postupovať? dakujem
No ist k tomu gynekologovi, co ine...boze.
Ahojte, ani ja neviem čo mám robiť. MEnzes som stratila pred 4 mesiacmi ked som s a1 leto schudla 7 kil. LEkarka vravi že to s tym nesuvisi, ale ak do 1 mesiaca kramy nedostanem budem musiet ist ku gynekologovi , čo mama robit?
mne sa menzes zastaavil na rok...kôli schudnutiu..vobec som nevedela co mam robit uz som aj chcela ist ku gynek. ale bala som sa tak som pribrala 5kg a to mi pomohlo :)) najprv som schudla z 58 na 48 pri vyske 166cm...teraz vazim 53.7 a snazim sa NESCHUDNUT ale ani nepribrat , dufam ze uz bude pravidelný...a to uz mam 17rokov a menzes od 13..
som taka rada ze som ho dostala ,