Zas rozoberam tie rpsia prepačte ale mam 14 a nič prosim vas pomožte .. masaže,jedlo, potieranie, proste šetko la eprosim alebo povedzte aspon ake ste mali vy v strnastich :(prosim
A zas.......
zdravotne,nedaju sa vyliecit.nechcem sa o tom bavit.admin rng zobral zltu postavicku,tak sa 63 rocny chlap urazil a odisiel radit inde......
jaj prepac, odpisala by som ti, len som myslela, ze moj posledny prispevok ani neodoslalo, pretoze v poslednom case mi nejak dlho dlho nacitava stranku... tak sorry :) a rng tu uz nie je? ako to? nebola som tu zopar dni, tak nemam prehlad
dufam, ze tie tvoje problemy neboli take hrozne a uz sa vyriesili
inkognito dobre sme si pokecali,tak niekedy cau
nemal som pc,uz som kupil novy,potreboval som oddych a svoje problemy riesit a ako tak pozeram,uz to nebude ono.lebo vlajkova lod rng odplaval a vsetci jeho nohsledi s nim,ci skor rozumsledi
karioll cau :D ja zijem, a vidim ze aj ty, co je dobra sprava :) kde si sa tulal cely cas?
dakujem.mam sice male,ale mam,take nulky az male 1.za mojich casov boli 0-4 a tieto nove miery co tu pisete,sa v tom vobec nevyznam,tak sa nemozem plnohodnotne zapojit do debaty.ale podla mna su najkrajsie take,co sa zmestia do pohara
ja som tiez spokojnaaaaaaaaaaa:)
karioll jasa pridaj sa:DDD
cau inkognito,ty zijes?
kde mas binghama?
aj ja mam male prsia,mozem patrit do vasho klubu?
baby ja sa tiež pridávam do klubu :) mám malé prsia a nevadí mi to navyše si s toho občas s kamoškami robíme srandu naposledy keď som šla na ples a mala som šaty s odhaleným chrbtom takže som si pod ne nemohla obliecť podprsenku spolubývajúca mi povedala, že som podprsenkový typ: "nemám podprsenku nemám prsia" :D a je to dobre aspoň som sa na plese nemusela báť že mi čosi vyskočí z výstrihu :)
V štrnástich som ešte nepotrebovala porprdu nebolo čo do nej dať a dnes nosim 75 B, mozem ta potesit, chodi k nam do firmy pomahat jedna sympaticka dnes uz 15-ka, pozname ju uz vyse roka, v tvojom veku zacinala nosit podprdu A a bolo vidno, ze este do nej velmi nema co dat, a potom prisla po prazdninach a zrazu mala B-cka...takze chce to cas