Plesen pod nechtami na rukach

veronikaa

tiny,ked uz 5 rokov bojujes s touto neprijemnou chorobou verim, ze si bola aj u kozneho lekara.daval ti aj systemovu liecbu-tablety??dnes su uz k dispozicii silne a ucinne lieky, nielen masticky,vodicky..

lujza

Tina - dnes som objavila tvoju temu-
plesen na prstoch rúk - mám ten isty problem už 2 rok bola som aj u lakára ale nič nezabera som zdesena že to už máš 5 rokov,bola si aj u lekara-_:?
Ak máš niečo nové ,skus mi napísať na email : tvlasti@centrum.sk diký

Andrej

Podla mna sa daju plesne celkom dobre liecit...
Napr takto:
Canesten krém sa používa na lokálnu liečbu kožných ochorení s rôznou lokalizáciou, hlavne pri ochoreniach nechtových valov (paronychie), medziprstovej mykózy, ochorení kožných rias, pri pytiriasis versicolor (pôvodca Malassezia furfur), pri erytrazme (pôvodca Corynebacterium minutissium), pri kožnom ochorení spôsobenom baktériami citlivými na Canesten, pri zápaloch vonkajších rodidiel u žien (vulvitis), zápaloch žaluďa a predkožky u mužov (balanitis).

kotekova

skus si do nadoby s teplou vodou nakvapkat par kvapiek lanolinoveho balsamu a pridat do tejto vody aj 2 lyzice sody bicarbony. V tejto vode macat prsty , na ktorych mas pliesen, pokial voda nezachladne. Potom prsty jemne osusit a cele potriet Tea - tree gelom. Ja som to robila dcere a po 10 dnoch bola vyliecena. Pozri www.zdravie.biznisweb.sk