Chcem si odfarbit vlasy z tmavo az skoro ciernych na blond...davala som si nan melir-blond ale mne to chytilo do červeno oranžova:(potom hned o dva týždne či 3 som si dala zasa blond melír ale stale my to nechytilo do nblond mam asi iba pár svetlých pramenov čo su blond ale tých je malo...ostatne su oranžovo-blondave...
kolko krát a za aku dlho si mam prefarbovat vlasy a kedy ich už budem mat blond:(ale tak aby sa i nezničili..mam ist radčej ku kaderníčke?
odfarbovanie tmavých vlasov na blond!
pauli 73..ja mam tiež swetlú pleť ,pehy a modré oči... mala som čierne wlasy a chcela som blond tak som si to odfarbowala a aj kadernička peroxidom ...dosiahla som akurát tak žltú farbu :D wšetci mi howorili že to nemám dobré že mi blond nejde pretože mám pehy a pretože mám swetlú pleť...tak akoto že sa to tebe hodí?? teraz mám hnedú :))
presne trefa pauli aj mne sa pácia jej vlasy akurat som s nou dopozerala jeden film - len este najst nejakeho kuzelnika-kadernika co mi urobi na hlave take nieco :-))...aj som skusala doniest foto tej mojej ale povedala ze vela zavisi od toho co bolo pred tym na vlasoch (a na mojich uz toho bolo pozehnane)asi najprv skusim daku poriadnu kuru a potom uvidim. ospevuju tu rycinovy olej tak to hadam risknem ;-)
aj mne sa páči ked som v lete opálená, naštastie aj ked mám pehy má chyta do hneda :) a záleží aj aký odtien blond má tá ktorá žena, je ich plno len sa trafiť :)Mne sa napr.strašne páči farba vlasov aku má Jennifer Aniston(akurat idú Priatelia)ale nemám odvahu :(
ja som snedy typ, ale so svetlymi ocami, ale svetle vlasy mi pristanu, vlastne aj povodne som mala hnede vlasy so svetlymi pramenmi, mne slnko velmi vytahava pigment.
videla som vela svediek, ktore boli nadherne opalene do hneda a mali pritom povodne blond farbu vlasov. anglicanky uz nie, tie maju svetlu pokozku a opaluju sa ako raky.
ak mate prv nafarbene vlasy na cierno treba si ich odfarbit odfarbovacom...myslim ze su take..a potom uz len asiq postupne blond...o tom by ste sa mali porozpravat so svojou kadernickou (:
datelinka, ja som prešla všetkým možným na hlave, od čiernej, hnedej, červenej až po blond, aj melír som mala, dokonca aj spodné vlasy tmavé a vrchné blond:)))a stále mám také nutkanie si zmeniť farbu čo len o odtien ale potom si spomeniem, že ma bude baviť tak 2 týždne a zas ju budem sťahovať na blond, tak si to včas rozmyslím :)))
letnička, ja mám modré oči, svetlú pleť a pehy,takže mne zmena z tmavej na blond len prospela :)))
jéj téma čo zaujíma aj mňa :-) - ja som totiž taký blbec.najprv si dám melír, potom mi je dlho čakať tak si doma buchnem odfarbovač, samozrejme mi to zle chytí tak dávam rýchlo niečo na prekrytie a som tam kde som bola :-(
chcem sa spýtať tie čo ste mali tmavšie vlasy a šli ste do svetlejších ako to vyzerá k Vašej pleti a očiam? nie je to veľmi neprirodzené?
pauli, ja mam zatial len melir, takze nemusim farbit caswto, ale aj ten melir je uz dostatocne husty, takze ma rataju znami k blondinkam (ale nie v zlom :-))
dost premyslam o tom, ze by bolo jednoduchsie dat si nafarbit vsetky vlasy :-)) mozno v lete vyskusam.
datelinka,ja si odfarbujem vlasy 1x za mesiac, keby som si ich 2x tak by som ich už mala ako slamu :( a mám tú výhodu, že moja pôvodná farba vlasov je niečo medzi hnedou a plavou, takže ten odrast nie je taký markantný :)
pauli, ja neviem co mi teraz dava kadernicka na vlasy. ale je pravda, ze ked pouzivala polarne striebro, mala som dost vysusene vlasy. musim sa popytat, ked pojdem najblizsie.
pauli, ako casto si farbis vlasy?