odfarbovanie tmavých vlasov na blond!

Príspevok v téme: odfarbovanie tmavých vlasov na blond!
Jaaaaa

Chcem si odfarbit vlasy z tmavo az skoro ciernych na blond...davala som si nan melir-blond ale mne to chytilo do červeno oranžova:(potom hned o dva týždne či 3 som si dala zasa blond melír ale stale my to nechytilo do nblond mam asi iba pár svetlých pramenov čo su blond ale tých je malo...ostatne su oranžovo-blondave...
kolko krát a za aku dlho si mam prefarbovat vlasy a kedy ich už budem mat blond:(ale tak aby sa i nezničili..mam ist radčej ku kaderníčke?

pauli 73

mne žltý až oranžový odtieň pri odfarbovaní na blond stiahla farba Palette intensive color creme A10(kedysi to bola C10-polárne striebro) ale tiež by som sa už zverila do rúk odborníka.

michajela

ahoj, ja som už mala všetky blond, ryšavé a momentálne čierne.. a veru, zbaviť sa ich je doma ťažké, čítala som, že sa to dá vygumovať, samo, že v kaderníctve, stojí to viac ako klasické farbenie.. ja som bola v lete v kaderníctve, chcela som len červený melír do vlasov a kaderníčka to odmietla, že nevie zaručiť výsledok...
Skús sa spýtať teda u odborníkov, snáď ti pomôžu... ja tiež vymýšľam, po pár rokoch treba zmenu:-)))