Bolesť v prsníkoch

katarína

Môže mi niekto vysvetliť bolestivý pravý prsník, je trochu zväčšený ako ten ľavý , ktorý nie je vôbec citlivý. menštruácia by sa mala dostaviť cca o 14 dní.ďakujem

zuzi_nka

ale myslim ze nie..tabletky uzivam pravidelne,..tak dufam ze nie som..:)
no tabletky som brala pred tym dva roky a nic,..potom som si dala pauzu a teraz to budu asi zasa dva roky co ich beriem..ale uvidime , co na to povie odbornik:)
ale urcite skocim k lekarke.

ethel

jeden z nežiadúcich účinkou antikoncepcie je aj to čo opisuješ...Tie nežiadúce účinky sa nemusia začať prejavovať hneď od začiatku užívania,ale aj neskôr.Každopádne skús navštíviť gyn.lekára.Nemohla by si byť tehotná?

zuzi_nka

zdravim,..neviete mi niekot poradit pls...uz asi dva mesiace mam bolesti v obidvoch prsnikoch,..nesuvisi to nijako s menstruacnym cyklom. uzivam antikoncepciu asi dva roky, doteraz som nemala ziaden problem. Bolest je rovnako intenzivna, nemeni sa pred, pri ano po menstruacii..je to bolest hlavne v miestacj akoby "pod" bradavkami a zaroven akysi "tlak" v celych prsnikoch...u lekara som zatial nebola. Ak mate niekto podobnu skusenost, prosím, poradte mi

nela

takze chcete povedat ze ak mam prsnik citlivy a viem aj miesto urcenia(mam po menzese )a boli ma je to vazne!!!!!!!!!

nini

nedavno bola na prerus.aj moja znama a tvrdi ze ma stale pocit ako by bola nadalej tehotna .vraj sa docitala ze ju mohli aj zle vycistit a nieaky hormon produkuje nieco co vyvolava zase tie iste pocity ,tak neviem.