Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
a co diplomovka? ide to? ja cakam na odpoved od veduceho, chudatenko moje, snad ma moc nepreklina
jasne, viem ako si to myslela :D
ale ved lost je taka mala gazdinka..aj sa pekne zvrta v kuchyni:P
VIP: balkon, bar, vlastne wc ( dufam ze tym nemyslia TOI TOI) :DD
ale o tom by tak neslo, hlavne sa nechceme tlacit v tom dave dolu..ked uz idem, tak nech z toho nieco mam, lebo po poslednej beanke som musela topanky zahodit, take som ich mala dostupane od niektorych ludi
takze ty urcite nejdes?
inko :DDDDDDDDD veď vieš jak som to myslela :D že jednoducho, ked sa lost i system vyparil, tak už tu chlapa nebolo :D
och, no to je jedno :DDDD už by som mala tu DP asi odložiť, lebo keď si to budem ráno čítať, tak tam budú určite samé koniny popísané spolu so smajlíkmi :D
ech, trapas, J111, ešte raz sa ospravedlňujem (-:O
inko, to rovno VIP lístky? (((((-: fúha, ste sa nejak rozbehli... ehm, v čom sú tie VIP-ka vlastne lepšie? lepší výhľad-balkon? či?
a už píšem stále v ženskom rode, keď tu len inko bola, i lost sa kdesi taktne vyparil :D
:D:DDD lost vitaj medzi nami zenami :D
ehm, on, pardón :D
saaaaa ospravedlňujem (-:O
ja už píšem stále v ženskom rode, keď tu len inko bola, i lost sa kdesi taktne vyparil :D
ale tak no, aj chlapi môžu háčkovať, vyšívať, žehliť a štrikovať, nie? :DDD
och, dnes som už asi prepracovaná....(-:O
ojka, to je on :D
myslim :D
ojka no veru uz som aj ja naladena :D ked vidim pocet vopred prihlasenych, hlava sa mi toci, takze hned v pondelok kupujem 4 VIP listky:)
no keby si nepovedala, tak o tom neviem.... diky este raz
(((-: o koľkej si dnes vstávala, J111?
Diky za radu:D Ja zaspim aj tak az okolo jednej.