Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
dikes inko, idem sa nato mrknut ;) ... v podstate nemam to zamerane na buducnost, mam to popisat historiu a o com to je, nejake modely hier ( okrem ineho) a ja mam vytvrot nejaky experiment v programe :D:D:D
boze niekto ma socialnu pracu a ma tam temu bakalarky ze " tyrane zeny " A ja taku :D to je nefeeeer :D
no neviem aké budú ostatné, ale na túto určite nejdem... to ma nik nedonúti :D ale aspoň viem, že spolubúvajúce tam určite budú, bude na izbe kľud ((: a je to v starej tržnici ...
i41.tinypic.com
och, ty si spomínaš, ako ste v školke jedávali puding? mnaaaaaaaam, dala by som si....
ja si vždy spomeniem na chlebík s takou pomazánkou (dobrá bola :D), alebo potom na špenátovú polievku a to fakt doteraz nemusím (-:O
ojka veru viac je takych, ale skor mi nesedia slovne stylizacie viet a slovnych uloh :D:D no ved zajtra uvidis
uz mame programy lamavic? fihaaaa... no chcela by som ist, ved toto su nase posledne akcie na skole, treba to vyuzit...hadam to nebude v cvernovke zas
a ty ides?:)
lost, vsetko je mozne:) ale skor by som povedala ze tam maju chybu
neviem preco, pri tej ulohe som si spomenula na skolkarske casy
ked sme povinne nasilu jedli puding, ble, doteraz ma napina :D
lost :D
alebo to zvyšné jedno sa vzdalo svojej porcie v prospech ostatných :D
aaaaaaaaaha, tak chybičiek tam majú asi viac teda :D tak sa potom teším, keď si to zajtra prečítam :D
izeeee, začína obdobie lámavíc, chystáš sa na túto prvú? ja som zvedavá, koho budeme mať my ((:
ojka toto bol len zaciatok :D pri ostatnych prikladoch sme sa pretekali, kto najde skor aspon jeden/ s bezchybnym zadanim :D
zajtra to odfotim :D
inko :DDDD
tiež mi to nevychádza.... sú tam aj nejaké možnosti?
lebo no, tiež mi to vychádza tak, ževidličku by držalo 9 detí, lyžičku jedno, a jedno musí aj aj :D
treba napísať do "redakcie", že sa im tam chybička vblooooudila (((:
a deťúrence si teraz nad tým musia hlavu lámať....ts
oprava> niektore ho jednia lyzickou, niektore vidlickou :D
ojka nerozlustila som, lebo v zadani maju chybu :D nie je mozne aby som nezvladla druhacku matiku... no ved pocuvaj>
na hostine jedia deti zakusok.
niektore ho jedia lyzickou, niketore lyzickou
spolu je tam 11 deti. tych deti, ktore drzia vidlicku, je o osem viac, nez deti s lyzickou.
kolko je ktorych? :D
proste to nevychadza, jedine ze niektore deti by boli take nenazrane a jedli by aj lyzicou aj vidlickou zaroven