Prečo ešte nespíte?

ojka

inko, myslíš, aký som dávala pozor na tej prednáške? nooooooooooo? asi taký ako väčšina :D ale nie, sem tam som ju akože počúvala, tetuľu (: ale mala som zo sebou nového daňového sprievodku, tak som si čítala chvíľkami novelizácie zákonov ((:

[zruseny1]

a ked nebudem vediet, spytam sa teba..aspon zistim ako si davala pozor :DD
no tak idem na to..vlastne ta chut ma uz presla :D no nevadi, idem

ojka

:D aaaa, budú sa rátať ukazovatele, číselka, číselka, číselka....
no tak pekne študuj, študuj, a keď vyučujúcej nebude niečo jasné, tak jej pekne vysvetlíš :D

[zruseny1]

ojka chut na KSPS- na predmet, ktory si si odsedela v utorok so mnou na prednaske :D
musim sa vopred pripravit na pondelkove cviko, lebo ta nasa cviciaca je trochu mimo a kazdy vysledok je pre nu dobry :D

ojka

inko, nooo, však ja ju chápem tiež, len niekedy mi to nedá, tak sa uškrniem (-:O ja si na nej už inú farbu ani predstaviť neviem, tak dlho ju už používa (:
heh, tak sa ideš vlasom poďakovať za to, že tú zimu pretrpeli? ((: potom daj vedieť, na aku farbu ti to chytilo (ak ti to chytí).
hmmmm,myslíte, že sa zima a sneh ešte vrátia?

[zruseny1]

ojka ale ja ju uplne chapem, niektorym ludom cervena velmi pristane :)
moja henna je medenocervena (mam ju este z mojich rysavych cias), ale to je jedno lebo na mojich tmavych vlasoch to nebude vidno, o farbu mi teraz nejde, len nech sa volako daju dokopy. zima im dala zabrat :P